cenkuzrek Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 merhaba arkadaşlar Bu sayfa çalışmıyor www.ozturkbesi.com şu anda bu isteği işleme alamıyor. HTTP ERROR 500 bu hatayı alıyorum ve admin paneline giriş yapamıyorum acil bana yardmcı olabilecek varmı acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 500 hataları genellikle server dan kaynaklı olmaktadır. Log kayıtlarını kontrol ediniz. Hizmet aldığınız firma ile görüşün. Eğer modül yüklerken başınıza geldi ise ftp den bağlanıp son yüklediğiniz modülün klasör ismine X eklemesi koyarak değiştirip kontrol ediniz. Başlıca nedeni server kaynaklarının yetersizliği olmakta . Kesin sonuç log kayıtlarını incelediğinizde ortaya çıkar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cenkuzrek Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 En son modülleri açıp kapatıyordum ondan sonra girmedi pek anlamıyorum açıkcası hazır tema olduğu için kullanıyordum Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 çok fazla işlem tekrarı oldu ise server da limit aşımı olmuştur. Hizmet aldığınız firmaya bildirin. Düzelecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cenkuzrek Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 11 minutes ago, askinjew said: çok fazla işlem tekrarı oldu ise server da limit aşımı olmuştur. Hizmet aldığınız firmaya bildirin. Düzelecektir. Doğru söylüyorsunuz birçok işlem yaptık ondan sonra oldu ama hosting firması bizden kaynaklı birşey yok diyor ama bence onlardan kaynaklı sorun Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 tüm servisleri yeniden başlatmalarını isteyiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts