Cześć, jestem kompletnie nowy i zielony w temacie więc wybaczcie głupie pytanie, nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem.
Pobrałem pakiet prestashop i easyphp, tylko że w pakiecie jest presta 1.6. Mam folder z 1.7 ale nie mam pojęcia które foldery podmienić, żeby 1.6 zmieniło się w 1.7. W folderze jest też apka do startu, ale automatycznie wrzuca mnie na localhost z presta 1.6. Próbowałem zaminić folder "prestashop" w folderze modules ale nic to nie dało poza tym, że wyskoczył error i 1.6 też przestało działać.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, lub o wyjaśnienie krok po kroku jak zainstalować prestę na localhoście przy pomocy innych narzędzi.
Z góry dzięki za pomoc.
Question
albanov
Cześć, jestem kompletnie nowy i zielony w temacie więc wybaczcie głupie pytanie, nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem.
Edited by albanov (see edit history)Pobrałem pakiet prestashop i easyphp, tylko że w pakiecie jest presta 1.6. Mam folder z 1.7 ale nie mam pojęcia które foldery podmienić, żeby 1.6 zmieniło się w 1.7. W folderze jest też apka do startu, ale automatycznie wrzuca mnie na localhost z presta 1.6. Próbowałem zaminić folder "prestashop" w folderze modules ale nic to nie dało poza tym, że wyskoczył error i 1.6 też przestało działać.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, lub o wyjaśnienie krok po kroku jak zainstalować prestę na localhoście przy pomocy innych narzędzi.
Z góry dzięki za pomoc.
2 answers to this question
Recommended Posts