Fuego-levo Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Arkadaşlar MerhabaPrestashop 1.1 Sorunsuz TR Dil Dosyası arıyorum.. Önceden yüklediğim Dil dosyasında sorunlar var.. mesela türkce karakterler sorunlu çıktı kontrol paneli tamamıyle problem .. onu tekrar ingilizce kullanmaya başladım .. o problem değil..okadar ingilizcem var.. asıl mesele sayfadaki .. yardımcı olan olursa sevinirim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Arkadaşlar MerhabaPrestashop 1.1 Sorunsuz TR Dil Dosyası arıyorum.. Önceden yüklediğim Dil dosyasında sorunlar var.. mesela türkce karakterler sorunlu çıktı kontrol paneli tamamıyle problem .. onu tekrar ingilizce kullanmaya başladım .. o problem değil..okadar ingilizcem var.. asıl mesele sayfadaki .. yardımcı olan olursa sevinirim.. Sorununuzla ilgili araştırma yapmadan konu açmışsınız. Aşağıdaki linki inceleyin. Sorununuza yardımcı olur sanırım.link: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/9342/genel_sorunlar/dil_dosyas_problemliSelamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Merhaba,Komple Türkçe bir sistem hazırlamaktayım admin tabları, tüm site dil dosyaları, mailler gibi. Aynı şekilde TR kurulum hazırlamaktayım. büyük ölçüde bitti. bu hafta bitmeden sitemden paylaşıma açacağım aynı anda burdan da bildirilecek. Büyük ölçüde türkçeleştirme bitti. Mailler, admin panelinde eksiklikler ve Modüller kısmında eksiklikler var. ilginize ve takibinize teşekkürler.http://www.presta-tr.com | PrestaShop Türkiye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Sorununuzla ilgili araştırma yapmadan konu açmışsınız. Aşağıdaki linki inceleyin. Sorununuza yardımcı olur sanırım.link: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/9342/genel_sorunlar/dil_dosyas_problemliSelamlar …Teşekkürler..inceledim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Merhaba,Komple Türkçe bir sistem hazırlamaktayım admin tabları, tüm site dil dosyaları, mailler gibi. Aynı şekilde TR kurulum hazırlamaktayım. büyük ölçüde bitti. bu hafta bitmeden sitemden paylaşıma açacağım aynı anda burdan da bildirilecek. Büyük ölçüde türkçeleştirme bitti. Mailler, admin panelinde eksiklikler ve Modüller kısmında eksiklikler var. ilginize ve takibinize teşekkürler.Presta-Tr merhaba... merakla ve heyecanla beklerken sana başarılar dilerim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 ayrıca mail alma ve gönderme sorunum var ... prestayı yeniden yüklememe rağmen mailleri değiştirdiğim halde üye girişi yapıp sipariş veren kişilere bilgi maili gitmediği gibi o mailler bana Mailer deamon olarak geri dönüyor.. çözümünü bilen varmı..kullandığım host la alakalı olabilirmi.. ücretsiz diyebileceğim kadar az ücreli... ilk ay host 1 usd ve 1 yıllık domain bedava..admin panelinde herşey normal hatta oradan da mailim var ve gitmiyor .. yardım lütfen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 kullanım şartları vs. bilgilerin bulunduğu bir metin varmı ben bulamadımda varsa direk bu tip bir yazı koyarsam daha iyi olur diye düşünüyorum.bu tip yasal bilgilerin bulunduğu metini burdan paylaşabilirsek daha erken paylaşaıma açabilirim türkçe sürümü.ilginize teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Bence kullanım şartlar vs.. siteyi yayınlayan kişinin isteğine göre olması gerekir.herkes farkli kullanım şartları koyabileceği için sonradan doldurulsa daha faydalı olmazmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 yazdım satendefaulttaki bazı şeyleri türkçeleştirip koydum baya baya bitti gibi. tam olarak bitiremicem sanırım. geri kalan kısımları artık sizden beklicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 1.1 full sürümün türkçe sürümünü sabırsızlıkla beklemekteyim. Asp bilgim ileri düzeydedir fakat php bilgim az oldugundan yazılıma müdahale edemiyorum bir php kitabı aldım ve php çalışıyorum en kısa zamanda sizlere yardımcı olucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsusfirar Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Presta-TR,düzenlediğin tr dil dosyasını koysan buraya geri kalan kısımlarda bizde yardımcı olmaya çalışalım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 PrestaShop v1.1 Türkçe İndirv1.1 Türkçe versiyonu huzurlarınızda. Gecikmeden dolayı özür dilerim. Herkere Hayırlı Uğurlu olsun. Eksikler illaki olacaktır. nirlikte hepsini giderelim. ilginize teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsusfirar Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Teşekkürler hemen deneyelim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzy Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 arkadaşlar her şeyi full çevirdim ben zaten buyrunbenden de 1.1 finalin ki i have full turkish translated.and i m sharing with all people..so i attached language files to message ..click to download…http://rapidshare.com/files/225546316/tr.rar.htmlBen çevirdim arkadaşlar bitti sizinle burda paylasimindirmek için tıklayın http://rapidshare.com/files/225546316/tr.rar.htmlbir tek adminde o üsteki menüleri cevirecegim yeri bulamadım..onuda bilen varsa soylesin… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts