VitruvianMan Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Dobry den,chcel by som vas poprosit o radu:prestashop mam nakonfigurovany, nahodil som slovensky preklad, lenze v castiach Cart a v hornom menu Uctu je to stale v anglictine. Cez Translation - Modules som to zmenil na slovenske vyrazy, lenze nepomohlo. To iste bolo i v ,,headeri", ten som ale natvrdo zmenil cez TPL subor na slovenske vyrazy. Problem spociva v tom, ze cez admina to nejde a ja neviem, kde a ako tento anglicky text zmenit, pozrite screen v prilohe.Skusal som i nanovo nahodit slovensky preklad (kde to mimochodom je prelozene), lenze nic sa nezmenilo. Ostatne funguje vsetko spravne.Vopred vam velmi pekne dakujem za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Nevim sice o jakou se jedna verzi PS ale nemuze byt chyba v cache souborech??? Ted nevim presne, ale Presta ve verzi 1.4 ma nekde ve smarty adresar kam si uklada nactene stranky (najdete to velice snadno podle nazvu souboru - vetsinou sama cisla) a tyto adresare bych vyprazdnil a verim ze se fraze objevi uz ve slovenstine ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitruvianMan Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Dakujem za pomoc, mam verziu 1.3.6.0, v adresari Smarty je dalsi adresar Cache, ale v nom len index.php. Na druhej strane Compile subory myslim, ze nemozem odstranit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Soubory v tools-smarty-compile se muzou vymazat (krome index.php). Ale tim to asi nebude. Jaka je to sablona (nazev+odkaz pokud je free)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Nevim sice o jakou se jedna verzi PS ale nemuze byt chyba v cache souborech??? Ted nevim presne, ale Presta ve verzi 1.4 ma nekde ve smarty adresar kam si uklada nactene stranky (najdete to velice snadno podle nazvu souboru - vetsinou sama cisla) a tyto adresare bych vyprazdnil a verim ze se fraze objevi uz ve slovenstine ;-) Teď budu střílet od boku: v koupeném tématu se mi nedařípřeložit políčko hledání a tlačítko "hledat" - pořád to mám v originále i když vše je přeloženo i TPL soubory jsou prozkoumány... No a rozhodl jsem si šablonu upravit... začal jsem smazáním všech CSS souborů a hle ono to je česky (podle OS,nebo prohlížeče)... takže tento překlad bude někde v CSS... Zkus teda prozkoumat CSS, třeba se tam něco najde... ale říkám,tohle je jenom střelba do prázdna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Nevim sice o jakou se jedna verzi PS ale nemuze byt chyba v cache souborech??? Ted nevim presne, ale Presta ve verzi 1.4 ma nekde ve smarty adresar kam si uklada nactene stranky (najdete to velice snadno podle nazvu souboru - vetsinou sama cisla) a tyto adresare bych vyprazdnil a verim ze se fraze objevi uz ve slovenstine ;-) Teď budu střílet od boku: v koupeném tématu se mi nedařípřeložit políčko hledání a tlačítko "hledat" - pořád to mám v originále i když vše je přeloženo i TPL soubory jsou prozkoumány... No a rozhodl jsem si šablonu upravit... začal jsem smazáním všech CSS souborů a hle ono to je česky (podle OS,nebo prohlížeče)... takže tento překlad bude někde v CSS... Zkus teda prozkoumat CSS, třeba se tam něco najde... ale říkám,tohle je jenom střelba do prázdna... Překlad v CSS? :wow: Jo, hledej, určitě tam něco najdeš. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitruvianMan Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 template je free odtialto:http://blog.templatemonster.com/2010/06/21/free-prestashop-theme/zatial som na nic nove neprisiel, s CSS to asi fakt nema nic spolocne, je to text. skusit sa este pohrat s Compile, uvidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 BO -- Translations -- Překlady modulů:najdi si :blockuserinfo - blockuserinfo - theme001(skoro až dole, aspoň u mě) a tam si přelož co potřebuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitruvianMan Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Sem Tam velmi pekne dakujem, som Vam zaviazany!Funguje to! Pritom riesenie bolo take jednoduche preklad modulu priamo v nahodenej temeVdaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts