adam_sq4rcu Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Szukam kilku modułów do presty, nie muszą być darmowe, byle był dobry stosunek ceny do jakości. Potrzebuję: Odliczanie do najbliższej wysyłki (tak aby można było przypisać dla każdego produktu różny czas - wysyłki z różnych magazynów) porównywarka produktów (coś takiego ala euro.com.pl) ponoć w 1.6 kiedyś było (nie korzystałem z 1.6 więc ciężko mi porównać) moduł który umożliwi doliczenie prowizji (dodatkowej opłaty) lub dodanie większego rabatu ze względu na metodę płatności Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 1. Skrypt dedykowany. Nie ma z tego co mi wiadomo gotowca odliczającego czas dla każdego produktu z osobna. Da się to obejść delikatnie pokazując klientowi np kod EAN i wstawiając na sztywno czas dostawy. 2. Porównywarka produktów - to nic innego jak produkty z przypisanymi cechami i filtrowanie fasetowe lub druga opcja dodanie modułu z addonsów 3. Nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Tworzysz przewoźnika np kurier 1 - przelew, kurier 1 - pobranie i dajesz im inne ceny. Ot cała filozofia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
adam_sq4rcu
Szukam kilku modułów do presty, nie muszą być darmowe, byle był dobry stosunek ceny do jakości.
Potrzebuję:
1 answer to this question
Recommended Posts