Efendy Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Možná se to někomu stalo a poradí. Presta v. 1.2.5.0 popravdě moc netuším jak a kde nastala chyba. Pokud se podívám na eshop v FF 3.6.15 blbnou moduly Specials block with transition effects v1.0 a Slide featured products v0.2 v administaci u produktů nemám ikonky (jen okno s textem HTML). Podívám se v IE nebo na jiném PC se starším FF je vše OK. Včera jsem aktualizoval FF, takže první co mě napadlo problém v FF, ale mám ještě jeden eshop v.1.3.2.3 a tam je vše OK. Zkoušel jsem uinstal a instal javy, starší FF, ale pořád stejné. Osobně se přikláník k problému ze strany FF ale jeden eshop je OK a druhý ne? Má někdo nějaký nápad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7kiko4 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Presta 1.2.5.0 podobny problem s TinyMCE a tiez mi nedje zmenit temu. No nejde len o FF aj v inych mi to nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Presta 1.2.5.0 podobny problem s TinyMCE a tiez mi nedje zmenit temu. No nejde len o FF aj v inych mi to nefunguje. Možná ti to pomůže, já to řešil tak, že jsem odinstaloval všechnu javu a Adobe Flash Player a po restartu PC jsem nahrál ono to samo nabídne jakmile vlezeš na některou stránku kde je java a flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7kiko4 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 dakujem, no toto nepomoze, zabudol som napisat, ze v cistej instalacii mi to ide, mozno som niekde nieco posahal ale ked to nikde nevypisuje chyby neviem to najst, proste len nefunguje TinyMCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts