Jump to content

Edit History

PrestaDuszek

PrestaDuszek

Witam,

Mam problem z kwestią generowanych domyślnie przez Prestashop 17.3.1 listami przewozowymi w formacie PDF. Wszystko w zasadzie jest fajnie, jednak problem pojawia się w wierszu "metoda płatności" gdzie widnieje zawsze informacja "brak płatności", w sytuacji gdy płatność nie jest pobrana od klienta np. w sytuacji odbioru przesyłki za pobraniem. Czy ktoś orientuje się jak zmodyfikować komunikat tak aby w takiej sytuacji widniała informacja pozostało do zapłaty?

PrestaDuszek

PrestaDuszek

Witam,

Mam problem z kwestią generowanych domyślnie przez Prestashop 17.3.1 listami przewozowymi w formacie PDF. Wszystko w zasadzie jest fajnie, jednak problem pojawia się w wierszu "metoda płatności" gdzie widnieje zawsze informacja "brak płatności", jednak w sytuacji gdy klient wybiera metodę płatności przy odbiorze przesyłki to powinna widnieć tam informacja o kwocie jak ma zostać pobrana przy kurierze i teraz pytanie czy ktoś wie jak to rozwiązać? bo metodą prób i błędów udało mi się to zrobić przez pomyłkę :) jednak coś znowu ustawiłem i znowu tego nie mam w systemie. Czy może to być związane z ustawieniami statusów?

Przyjmę każdą pomoc bo robi mi niezły bajzel...

• Create New...