Jump to content

Popup multiple forms

Recommended Posts

Buna ziua,

Detinem o farmacie online si noile legi ne impun sa facem un formular atunci cand o persoana intra sa cumpere medicamente, formularul ar trebui sa contina nume prenume varsta simptomele, daca persoana este alergica la anumite lucruri si toate datele astea sa fie trimise pe o adresa de email pentru review ca atunci cand o persoana cumpara anumite medicamente mai intai se va verifica formularul pentru acceptarea comenzii.

Ce m-am gandit eu sa fac e un pop-up cu multiple fields care sa fie activa doar pe doua categorii din cele 10 sa luam ca exemplu si atunci cand intra pe acea categorie sa se deschida mai intai pop-up-ul si cand da send sa dispara acel pop-up si sa poata naviga in continuare prin categorie. 

Ce ma intereseaza pe mine este daca puteti sa-mi recomandati un modul care face asta sau niste exemple o documentatie ceva cum as putea face eu asta din cod, eu tot am cautat dar nu am gasit nimic concret.

Multumesc!

Buna seara!

Se poate face un modul in care sa se seteze/selecteze categoriile in care sa apara acel pop-ul. Eventual pe baza unui cookie valabil o perioada de timp, care dupa ce expira, sa apara din nou cand se acceseaza din nou acele cateogorii. (consider ca, daca persoana revine a 2-a zi pe site este nevoie ca acel pop-up sa apara din nou).

Am facut mai mult research si am gasit niste exemple mai bune, pot sa fac redirect ca atunci cand userul intra pe categorie varianta unu sau atunci cand userul apasa pe buy now/add to cart sa-l trimita mai intai la un chestionar sa raspunda la niste intrebari cum e facut aici https://www.mymedsuk.com/treatments/asthma/products/salamol-100mcg-inhaler cand apasa pe buy now il trimite mai intai sa raspunda chestionarului si dupa poate adauga in cos https://www.mymedsuk.com/products/salamol-100mcg-inhaler/questionnaire cam asa ceva mi se pare mai simplu si mai safe deoarece pop-up-urile pot fi dezactivate din browser sa nu apara.

Am facut mai mult research si am gasit niste exemple mai bune, pot sa fac redirect ca atunci cand userul intra pe categorie varianta unu sau atunci cand userul apasa pe buy now/add to cart sa-l trimita mai intai la un chestionar sa raspunda la niste intrebari cum e facut aici 

1.thumb.png.3a8d6b62bd226172dff75589b533a58c.png

Cand apasa pe buy now il trimite mai intai sa raspunda chestionarului si dupa poate adauga in cos, cam asa ceva mi se pare mai simplu si mai safe deoarece pop-up-urile pot fi dezactivate din browser sa nu apara.

2.thumb.png.015373934631c37f321c89de2d87bed9.png

Ma gandesc daca nu e un modul de cumparat care sa faca ceva de genu sa nu mai stau eu sa-l codez de la 0