RastaMan Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Witam, szukam osoby lub firmy, która podejmie się wykonania integracji między Prestą a PC Marketem. Integracja ma na celu aktualizację ilości stanów magazynowych, cen (netto i brutto), stawek VAT, itp. (bez zdjęć, opisów). Osoby chętne zapraszam do kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Miałem kiedyś trochę do czynienia z PC Market, ale to była droga przez mękę. Program wystawiał na FTP dane, ale tylko to co się zmieniło od ostatniego razu, nie był w stanie wystawić całości aktualnych danych. Ale w necie znalazłem, że jakiś iVend robi coś takiego, może warto ten trop sprawdzić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaMan Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaMan Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 23 minutes ago, Daresh said: Miałem kiedyś trochę do czynienia z PC Market, ale to była droga przez mękę. Program wystawiał na FTP dane, ale tylko to co się zmieniło od ostatniego razu, nie był w stanie wystawić całości aktualnych danych. Ale w necie znalazłem, że jakiś iVend robi coś takiego, może warto ten trop sprawdzić? Sprawdziłem (iVend), niestety nie o to mi chodzi. Obecnie mam moduł (który nawalił i brak kontaktu z firmą, która go wykonała). Także temat do ogarnięcia, tylko musi działać z automatu. Ponawiam pytanie, ktoś chętny do zarobienia $? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOMPAXIT Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) Witam. Widziałem, że pojawił się temat integratora iVend. Chciałem dopytać czego dokładnie ma dotyczyć integracja PC-Marketu ze sklepem Prestashop? Co miał Pan na myśli pisząc: "Sprawdziłem iVend" ? Edited February 14, 2019 by KOMPAXIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaMan Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 On 2/14/2019 at 7:01 PM, KOMPAXIT said: Witam. Widziałem, że pojawił się temat integratora iVend. Chciałem dopytać czego dokładnie ma dotyczyć integracja PC-Marketu ze sklepem Prestashop? Co miał Pan na myśli pisząc: "Sprawdziłem iVend" ? Witam, w temacie iVend chodziło mi o to, że skontaktowałem się z w/w firmą i nie do końca mi wtedy odpowiadała oferta. Ale muszę wrócić do korespondencji i może będą mogli spełnić moje oczekiwania. Zobaczymy. Ogólnie tak, integracja ma przebiegać na linii PCMarket-Presta. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts