marta7 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Dzien dobry! Mam wersje sklepu prestashop 1.7.5.0, po przeniesieniu na nowy serwer nie moge dodac zdjec, wyskakuje mi blad ,,a php extension caused upload to fail,, Jak to naprawić? Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Dzieje się tak tylko z jednym zdjęciem czy z innymi również? Sprawdź czy możesz dodać zdjęcia o mniejszej wadze lub rozdzielczości oraz w innym formacie. Takie błędy mogą być powodowane ograniczeniami na serwerze lub zainstalowanymi dodatkami do php np. suhosin. Jeśli tak jest i masz wsparcie administratora dla serwera to powinien pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 Dziekuje za odpowiedz! Przepraszam mam wersje 1.7.3.3, dzieje sie tak ze wszystkimi zdjeciami, wczesniej kiedy serwer byl jeszcze na stronie firmy ktora robila sklep nie bylo takiego problemu, dodawałam rozne zdjecia w roznych formatach, zadnych dodatkow nikt nie instalował ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 On 1/20/2019 at 10:55 PM, endriu107 said: Dzieje się tak tylko z jednym zdjęciem czy z innymi również? Sprawdź czy możesz dodać zdjęcia o mniejszej wadze lub rozdzielczości oraz w innym formacie. Takie błędy mogą być powodowane ograniczeniami na serwerze lub zainstalowanymi dodatkami do php np. suhosin. Jeśli tak jest i masz wsparcie administratora dla serwera to powinien pomóc. Firma hostingowa załatwiła problem, dziekuje za porade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Natomiast mam drugi problem, zdjecia na stronie mam slabej jakosci, czy to moze byc wina serwera czy cos jest nie tak w ustawieniach? large default mam ustawione na 458x458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
marta7
Dzien dobry!
Mam wersje sklepu prestashop 1.7.5.0, po przeniesieniu na nowy serwer nie moge dodac zdjec, wyskakuje mi blad ,,a php extension caused upload to fail,, Jak to naprawić? Prosze o pomoc
6 answers to this question
Recommended Posts