wepo Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Dobry vecer potrebujem poradit mam nainstalovanu verziu prestashop 1.7.5.0 najaktualnejsiu verziu a mam problem ze po zadani objednavky mi ostane biela obrazovka a tak isto neprejde mail o vytvorení objednavky ako adminovi ani zakaznikovi. Viete mi poradiť kde moze byt problém ? Vsetko ostatne funguje ako ma. Modul modul E-mailové upozornenia je samozrejme nastaveny aj aktivny . Dakujem za kazde info a pomoc. tak isto pri zmene statusu objednavky sa mi zobrazi toto okno : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMSprofi Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Dobrý den, děje se mi to samé. Aktualizoval jsem na verzi 1.7.5.1 v domění, že to problém vyřeší. Bohuzel nikoliv. “Prolezl” jsem různá fóra a vyzkoušel rady, které jiným pomohli, ale problém trvá. Souvisí s odesíláním potvrzovacího mailu po dokončení objednávky. Když v administraci zakážu zasílání mailů, tak se objednávka dokončí - zobrazí se přehled se zbožím, co jsem objednal, (jen systémem slíbený mail nedorazí-zakázáno v administraci). Už jsem z toho zoufalý... Už to někdo vyřešil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts