tihsar Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Bir ödeme yöntemi denilen kısmı nereden düzeltebilirim içinde link var.. bulamadım da bu kısım ıngılızceydı bende teme içerisinden düzelttim ama şimdide karakter sorunu cıktı nasıl düzeltebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihsar Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 kimse yok mu forumda nasıl bir iş bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 tema içinden değil , yönetim panelinden çeviri yapmanız gerekiyor. orjinal dosyayı tekrar yükleyin ve admin den çeviri yapın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihsar Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 On 1/24/2019 at 9:00 PM, safa said: tema içinden değil , yönetim panelinden çeviri yapmanız gerekiyor. orjinal dosyayı tekrar yükleyin ve admin den çeviri yapın. Onu denedım güncelleme yaptım ama yine bulamıyorum daha dogrusu cıkmıyor... direk dosya ıcınden düzenleme ihtimalım yok mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 yüklü modul çevirilerinden bakın , havale modulu sanırım gösterdiğiniz alan. tema dosya içersinden çeviri sağlıklı olmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akalaycioglu Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Türkçe karakterler için bu kodları kullanabilirsin. http://www.belgeler.org/hpm/html-php-mysql-giris_ek2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Tercüme bölümünde türkçe tercüme edildiğinden dolayı kapalı olarak gelir ve görünmez. Bütün alanları kapat ve daha sonra aç seçeneğine tıkladıktan sonra türkçe kelimeyi aratın bulursunuz. Tema dosyalarından yapacağınız tercüme Ustad Safa beyin dediği gibi bütün sistemi etkiler ve sağlıklı değildir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihsar Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 tamam onu düzelttim şuan.. tercüme kısmından... ama karakter bozuklukları devam ediyor halen .... bunu nasıl düzelte bilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksinhell Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Notepad++ ile tpl dosyasını açıp kodlama sekmesinden Bom olmadan Utf-8 olarak kodla seçeneği ile birlikte kaydetmeyi deneyebilir misin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts