Pela Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Witam. Moduł wysyła mi wiadomości w j angielskim pomimo że mam zrobione przetłumaczenie na polski. Gdzieś na forum znalazłam pytanie z ktorym też mam problem "Jak zmienić tytuł maila w module badanie klienta?. W BO nie da rady bo nie ma takiej możliwości? W 4 rodzajach maili tego modułu w BO mam coś takiego Nie znaleziono tematu followup_1 w bazie danych. Gdzie szukać?" Odpowiedż była taka: na serwerze do pliku: themes/twoja_skorka/mails/pl/lang.php dodaj: $_LANGMAIL['Your cart and your discount'] = 'Twój koszyk i Twój rabat'; $_LANGMAIL['Thanks for your order'] = 'Dziękujemy za złożenie zamówienia'; $_LANGMAIL['You are one of our best customers'] = 'Jesteś jednym z naszych najlepszych klientów'; $_LANGMAIL['We miss you'] = 'Tęsknimy za tobą'; Ale u mnie nie mam tego w pliku pl nie mam lang.php Jednak jest lang w języku en. Jak zrobić by był też w pl i wiadomości były wysyłane w języku pl?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts