tekniksinc Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Καλησπέρα σας. Στήνω ένα e-shop σε PS1.7.4 (καθώς ακόμα αρκετά templates είχαν θέμα με την 1.7.5) και θέλω να ορίσω τρόπους αποστολής/πληρωμής. Θέλω να έχω πληρωμή με αντικαταβολή και μέσω τραπέζης. Στο 1.6 είχα βρει ένα module στο οποίο είχα ορίσει 2 μεταφορικές: π.χ. Κούριερ - Αντικαταβολή και Κούριερ - Κατάθεση μέσω τραπέζης και σου επέτρεπε όταν επιλέξεις την πρώτη μεταφορική να εμφανιστεί ως τρόπος πληρωμής μόνο το Cash on delivery ενώ αν επιλέξεις το 2ο, μόνο η κατάθεση μέσω τραπέζης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει στο 1.7 (καθώς το module του 1.6 δε δουλεύει στο 1.7) ή υπάρχει κάποιο αναβαθμισμένο module να κάνει αυτή τη δουλειά; Γενικά εσείς πώς το δουλεύετε το θέμα; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekniksinc Posted January 16, 2019 Author Share Posted January 16, 2019 Και γράψτε άκυρο, μιας και τώρα βρήκα την ενσωματωμένη επιλογή του PS 1.7... Χρειάστηκε μόνο να βάλω ένα COD free module ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts