KrystianZ Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 (edited) Witam, mam problem, jestem w trakcie tworzenia sklepu na prestashop. Zakupiłem motyw i zacząłem działać. Nie mam problemu ponieważ przy składaniu zamówienia a dokładnie przy kliknięciu w "przejdź do realizacji zamówienia" wyskakuje błąd 404. Nie mam pojęcia co jest nie tak. Mam wersję roboczą 1.7.5 Są to moje pierwsze kroki z prestiżu, dlatego proszę o wyrozumiałość Edited January 15, 2019 by [email protected] poprawa błędów (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 (edited) Ewidentnie brakuje jakiegos pliku. Nie pracuje juz w presta dluzszy czas i nie znam 1.7, ale jak ma cos takiego jak DEV_MODE to powinno wskazac co i gdzie. Edited January 15, 2019 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KrystianZ Posted January 15, 2019 Author Share Posted January 15, 2019 aktywowałem DEV_MODE jednak nie bardzo wiem na co patrzeć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KrystianZ Posted January 15, 2019 Author Share Posted January 15, 2019 znalazłem . w SEO/URL był błąd dla URL w zamówieniu - było przetłumaczone z polskimi znakami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
KrystianZ
Witam,
mam problem, jestem w trakcie tworzenia sklepu na prestashop. Zakupiłem motyw i zacząłem działać.
Nie mam problemu ponieważ przy składaniu zamówienia a dokładnie przy kliknięciu w "przejdź do realizacji zamówienia" wyskakuje błąd 404.
Nie mam pojęcia co jest nie tak.
Mam wersję roboczą 1.7.5
Są to moje pierwsze kroki z prestiżu, dlatego proszę o wyrozumiałość
Edited by [email protected]poprawa błędów (see edit history)
3 answers to this question
Recommended Posts