mustafa44 Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 selamun aleykum, kıymetli arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim ama çok araştırdım bulamadım. ben sitemde toplu ürün satışı yapmak istiyorum ama ürünlerimiz paketler halinde olduğu için mesela 5 li bir paket olursa aded 5 giricez ve sepet 5,10,15 şeklinde gidecek eğer ürün 6'lı paketlerde ise bu sepet sepet(+) 6,12,18 şeklinde gidecek ve sepete eklediğimiz zaman misal 18 eklicek. lütfen bu konuda yardımlarınızı ihtiyacım var. ücretsiz bir modül veya yapabileceğim bir yol yöntem var mı ? okuyan tüm değerli kardeşlerimize hürmet ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 On 1/13/2019 at 10:11 PM, mustafa44 said: selamun aleykum, kıymetli arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim ama çok araştırdım bulamadım. ben sitemde toplu ürün satışı yapmak istiyorum ama ürünlerimiz paketler halinde olduğu için mesela 5 li bir paket olursa aded 5 giricez ve sepet 5,10,15 şeklinde gidecek eğer ürün 6'lı paketlerde ise bu sepet sepet(+) 6,12,18 şeklinde gidecek ve sepete eklediğimiz zaman misal 18 eklicek. lütfen bu konuda yardımlarınızı ihtiyacım var. ücretsiz bir modül veya yapabileceğim bir yol yöntem var mı ? okuyan tüm değerli kardeşlerimize hürmet ediyorum. Aleyküm Selam, Bu özel durum için bildiğim hazır bir modül yok fakat yazılabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Biraz eski konu ama belki bu ise yarar, toplu ürün satış Modulü https://addons.prestashop.com/de/b2b/19657-skuorder-sammelbestellung-nach-artikelnummer-b2b.html Edited August 21, 2019 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atillakilic Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 On 1/13/2019 at 10:11 PM, mustafa44 said: selamun aleykum, kıymetli arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim ama çok araştırdım bulamadım. ben sitemde toplu ürün satışı yapmak istiyorum ama ürünlerimiz paketler halinde olduğu için mesela 5 li bir paket olursa aded 5 giricez ve sepet 5,10,15 şeklinde gidecek eğer ürün 6'lı paketlerde ise bu sepet sepet(+) 6,12,18 şeklinde gidecek ve sepete eklediğimiz zaman misal 18 eklicek. lütfen bu konuda yardımlarınızı ihtiyacım var. ücretsiz bir modül veya yapabileceğim bir yol yöntem var mı ? okuyan tüm değerli kardeşlerimize hürmet ediyorum. bunu varyant ıle cozebılırsınız. 1 adet ve 5 adet ıcın ıkı varyant olusrutup 1 adet ın stogunu 0 gosterın, 5adet ıcınde stok gırın ve fıyatını yazın. musterı gırıste tek fıyarını gorecek. paket sectırdıgınızde de 5 lı paket sececek. sonrasında aldıgı adet 5*x gıbı olacak.varyant ın acıklama alanlarını verımlı kullanırsanız bu sekılde yapılır Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts