Jump to content

Edit History

sieczken

sieczken

I tak robiłem jednak według sposobu , który wymieniłeś menu się rozjeżdża co udało mi się naprawić, ale jeszcze znika całkowicie lewa kolumna na podstronach udało mi się ustalić że jest coś nie tak w bazie danych, ale dziękuję za odpowiedź.

Więc jeżeli będę działał na defaultowym szablonie nie będę miał problemów z późniejszym przeniesieniem sklepu na serwer itp? Bo póki co działam na localhost

sieczken

sieczken

I tak robiłem jednak według sposobu , który wymieniłeś menu się rozjeżdża co udało mi się naprawić, ale jeszcze znika całkowicie lewa kolumna na podstronach udało mi się ustalić że jest coś nie tak w bazie danych...

Więc jeżeli będę działał na defaultowym szablonie nie będę miał problemów z późniejszym przeniesieniem sklepu na serwer itp? Bo póki co działam na localhost

sieczken

sieczken

I tak robiłem jednak po według sposobu , który wymieniłeś menu się rozjeżdża co udało mi się naprawić, ale jeszcze znika całkowicie lewa kolumna na podstronach udało mi się ustalić że jest coś nie tak w bazie danych...

• Create New...