Jump to content

Probleme cu CNP-ul

bibicu

Recommended Posts

Am constatat ca nu primeste CNP-ul imi apare measaj CNP incorect sau a fost folosit o data desi nu am introdus nici unul si amincercat cu mai multe. Oare site cineva de aceasta eroare. Rog daca se poate ceva informatii! Mutltumesc anticipat!

Am constatat ca nu primeste CNP-ul imi apare measaj CNP incorect sau a fost folosit o data desi nu am introdus nici unul si amincercat cu mai multe. Oare site cineva de aceasta eroare. Rog daca se poate ceva informatii! Mutltumesc anticipat!

Ar fi bine să scoţi acea parte, dacă nu ai acceptul de la " Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ", pentru aşa ceva.
Poţi obţine mai multe detalii despre aceasta accesând link-ul => http://www.dataprotection.ro/

Iar partea a doua din ce cauză nu îţi acceptă CNP, fiindcă platforma de bază este in spaniolă, şi trebuie să treci CNP în format spaniol, care diferă de cel românesc. Sau făcute modificările de rigoare.

• 4 months later...

De ceva timp ma chinui si eu cu CNP-ul . Doresc sa-l scot , dar nu reusesc si chestia interesanta este ca imi apare doar daca accesez formularul de inregistrare cu Internet Explorer. Cu alt browser este ok , dar ie face probleme. Puteti sa ma ajutati ? Este prestashop 1.3.6

De ceva timp ma chinui si eu cu CNP-ul . Doresc sa-l scot , dar nu reusesc si chestia interesanta este ca imi apare doar daca accesez formularul de inregistrare cu Internet Explorer. Cu alt browser este ok , dar ie face probleme. Puteti sa ma ajutati ? Este prestashop 1.3.6

Elimina din fila "authentication.tpl", partea aceea de cod, si nu te va mai deranja. Fila aceea o gasesti in folderul THEMES.

Elimina din fila "authentication.tpl", partea aceea de cod, si nu te va mai deranja. Fila aceea o gasesti in folderul THEMES.

Am sters inainte de a posta linia respectiva, dar nici o schimbare. Doar cu ie am probleme. Pe langa faptul ca apare identification number-ul mai da si eroare la introducerea judetului si astea doar cu ie. Nu mai am nici o idee . Mi-a mai ramas urmatoarea linie care nu stiu daca afecteaza cu ceva :

countriesNeedIDNumber = new Array();

{foreach from=$countries item='country'}

{if isset($country.states) && $country.contains_states}

countries[{$country.id_country|intval}] = new Array();

{foreach from=$country.states item='state' name='states'}

countries[{$country.id_country|intval}].push({ldelim}'id' : '{$state.id_state}', 'name' : '{$state.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}'{rdelim});

{/foreach}

{/if}

{if $country.need_identification_number}

countriesNeedIDNumber.push({$country.id_country|intval});

{/if}

{/foreach}

//]]>

HELP ?

• Create New...