dippaolo Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) Witam Zlecę zmianę wyświetlanie powiększonych zdjęć na karcie produktu po kliknięciu. Obecnie używam wbudowanego i jest do kitu. Dodaje białą ramkę i skaluje zdjęcie do zdefiniowanej rozdzielczość. Chcę aby zdjęcie było bez białej ramki i dopasowywało się do rozmiaru okna. Załącznik 1 - jak wygląda obecnie. Załącznik 2- jak powinni wyglądać. Edited January 10, 2019 by dippaolo Literówka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Robi to moduł Perfect Thumbnails Przykład w działaniu na sklepie meblarskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dippaolo Posted January 10, 2019 Author Share Posted January 10, 2019 Szukałem modułów ale na ten nie trafiłem. Dzięki za info. Moduł kupiony, zainstalowany, działa Jeszcze raz dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Dzięki, to mój moduł więc w razie pytań chętnie pomogę, będę też wdzięczny za wystawienie opinii na Envato jeżeli moduł się sprawdził Link to comment Share on other sites More sharing options...
dippaolo Posted January 10, 2019 Author Share Posted January 10, 2019 Oczywiście! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts