timeatop Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ezt sem találom: a modulok átültesésénél hogyan kell a jobb-illetve baloldali oszlop moduljait tetszőlegesen felcserélni? Ha az egyes moduloknál rákattintok a "Szerkesztés"-re, semmi sem aktív, nem tudok csinálni semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 A pozíciókat csak le és fel lehet tologatni, a két oldal között nem. Legalábbis nálam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 És ezen nem lehet változtatni? Miért inaktívak ezek az opciók? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Nálad vannak oldalirányú opciók? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Szia,Modules => Positions => Modul átültetése => Kiválasztod hogy melyik modult akarod átültetni (pl.: Hírlevél Blokk) => kijelölöd hogy hova (pl.: Right column blocks, vagy left culomn blocks). Ha ezzel átültettél egy modult ami eddig bal oldalon volt, és most a jobb oldalon van (mert oda akartad) akkor a Positions-ba törölheted a feleslegessé vált bal oldalon lévő modult.Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Nahát ez jól elkerülte a figyelmemet.Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 De nálam épp ez nem működik! Amint az ábra is mutatja, nekem ezek az opciók nem aktívak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Szia, Nekem akkor adja ezt ki, mikor egy modult a saját szerkesztésénél akarok átültetni:http://kepfeltoltes.hu/110305/egy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ha viszont a rendes modul átültetést használom, akkor jó:http://kepfeltoltes.hu/110305/ketto_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAttila Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Hát ezt én se vettem észre mostanig... Köszi szépen! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 egy modult több helyre is be lehet rakni, balra is jobbra is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szterke Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Nekem ugyan az lenne a problémám, mint timeatopnak, viszont ha a "rendes" modul átültetést használom, a következő hibaüzenetet kapom: This module can't be transplanted to this hook. Lehet ezzel kezdeni valamit? Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 mit szeretnél és hova tenni? Akkor szokta ezt a hibaüzenetet kiadni, amikor egy modult nem tehetsz arra a helyre. mondok egy példát: a hírlevél blokkot akarom a jobb oldali oszlopba tenni. de nem vagyok elég figyelmes, és még nem telepítem a hírlevél blokkot. amikor át akarom ültetni a lenyíló menüben "hírlevél" van, (nem hírlevél blokk) mert magát a hírlevelet már telepítettem előzőleg csak a blokkját nem. Én azt hiszem, hogy ez lesz maga a blokk, és be akarom ültetni, ezt a hibaüzenetet fogja kiadni, hiszen ez nem egy blokk hogy be lehessen ültetni bárhova is. Aztán jobban megnézem a modulokat, látom hogy a blokkot akartam átrakni ami még nincs telepítve... telepítem és átteszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 mit szeretnél és hova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts