Thanasis Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 (edited) Γειά σας προσπαθώ να μεταφέρω μια εγκατάσταση που λειτουργεί κανονικά σε prestashop 1.7.4 σε άλον server και νέο domain. Ακολοθθώ όλα τα βήματα FTP backup Database export Edit database table configuration urls Edit database table shopurl Edit /app/config/parameters.php Συνδέομαι στο bo και η εμφάνιση ειναι σαν html σαν να λείπει το theme και εντελώς διαλυμένη βλέπε photo στο front βγάζει error ( This page isn’t working www.xxxxxxxxx.xx redirected you too many times. Try clearing your cookies.ERR_TOO_MANY_REDIRECTS) Προσπάθησα να σβησω cache και .htaccess δεν αλάζει τίποτα. Σας ευχαριστώ Edited January 9, 2019 by Thanasis Λύθηκε (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Posted January 9, 2019 Author Share Posted January 9, 2019 Το πρόβλημα ήταν στα url συγκεκριμένα στο physical επρεπε να μπεί /subfolder μιας και ήταν σε subfolder η μεταφορά και η εκαθθάριση της cache /var/cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 (edited) Καλημέρα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τζίφος. Η μεταφορά έγινε από subdomain σε άλλο σέρβερ. Έχω δοκιμάσει με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους αλλά ακόμα αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Το front office δουλεύει κάπως, αλλά πετάει συνέχεια σφάλματα σε jquery. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά με χρέωση; Γιατί έχω παραιτηθεί! Το domain είναι το samalcosmetics.gr Edited January 17, 2019 by kolomvos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanasis Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 Στον νεο server τι php τρεχεις? Ειναι σημαντικο να εχεις εκδοση 7.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 19 hours ago, kolomvos said: Καλημέρα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τζίφος. Η μεταφορά έγινε από subdomain σε άλλο σέρβερ. Έχω δοκιμάσει με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους αλλά ακόμα αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Το front office δουλεύει κάπως, αλλά πετάει συνέχεια σφάλματα σε jquery. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά με χρέωση; Γιατί έχω παραιτηθεί! Το domain είναι το samalcosmetics.gr https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/issues/12189#issuecomment-455092276 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) Καλημέρα, όπως είπα και πριν τα έχω κάνει όλα και τζίφος Το έχω φέρει σε καλύτερη κατάσταση με τη βοήθεια τεχνικών, το front office δουλεύει κανονικά, το μόνο θέμα στο back office είναι ότι βλέπω μόνο τις κυριες κατηγορίες του αριστερά μενού, χωρίς να μπορώ να μπω πουθενά, όλες οι υποκατηγορίες πετάνε error 500, οπότε δεν μπορώ να δω ούτε παραγγελίες ούτε να επεξεργαστώ τα προϊόντα. Edited January 18, 2019 by kolomvos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts