Guest Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 (edited) Ahoj všem. Právě jsem dokončil modul pro Prestashop 1.7 a rád bych pokračoval dál. Vytvořil jsem zálohovou fakturu a další moduly spojené s fakturou. Nyní bych rád udělal exporty pro různé účetní programy. Co se týče běžného exportu např. do Pohody, tak to mám vyřešené. Nyní jsem se setkal s problém při exportu objednávky do Abry. Jde o to, že centrální sklad nemá evidované balíčky produktů (sada) a bude potřeba tyto balíčky rozdělit na jednotlivé produkty. Může se stát, že bude v balíčku (sada) stejné zboží v objednávce i samostatně. Cena balíčku by se exportovala tak, že by se vzala cena balíčku a dělila by se počtem produktů v balíčku. Máte nápad jak na to napsat PHP script ? Pořád se s tím motám a nejde mi to. Jsem ochoten zaplatit i odměnu při pomoci. Toto téma řeším a nabízím i na webtrhu pod názvem "Prestashop 1.7 export order product => XML" Předem díky za nápady. DT Edited January 8, 2019 by Guest ** přidány obrázky pro pochopení dotazu ** (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts