floch Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dobrý deň, inštalujem nový 1.7.5.0 PrestaShop, všetko mi ide len pri produktoch mám 3 hlášky ktoré neviem odstrániť a neviem čo znamenajú a kde sa to nastavuje. 1. Zásady zabezpečení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka) 2. Zásady doručení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka) 3. Zásady vrácení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka) Môžete mi prosím pomôcť? Ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Mate to tam napisane hned 3x: upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka Znamena to, ze mate ist do modulu "Ujištění zákazníka" a texty si v nom zmenit. V pripade, ze tam tie texty nechcete, tak modul "Ujištění zákazníka" treba vypnut, alebo odinstalovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floch Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 Ďakujem za odpoveď. V predchádzajúcom príspevku som zabudol napísať, že modul "Ujištení zákazníka" neviem nikde nájsť. Pozeram cez Modul Managera a nikde nieje. Neviete prosím ako sa k modulu "Ujištení zákazníka" dostanem? Ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasVlcek Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Moduly -> Moduly a služby - přepni na záložku Nainstalované moduly a tam do vyhledávání zadej "Ujištění" a hned vyskočí. Ale jestli to není i proto, že koukám píšeš slovensky, tak pak vyhledej v nainstalovaných "uistenie" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrovickyM Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Zdravím, jen pro jistotu, pokud jste modul ani přes tyto rady nenašel, hledejte anglický název "Customer reassurance". Pak modul disablujte. Hezký den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts