Troppau Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 moja uprava modulu Cashondeliverywithfee pre Prestashop 1.4.3 Skvělé funguje Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 moja uprava modulu Cashondeliverywithfee pre Prestashop 1.4.3 Skvělé funguje Díky moc tak to som rada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 moja uprava modulu Cashondeliverywithfee pre Prestashop 1.4.3 Skvělé funguje Díky moc tak to som rada Bez problémů odzkoušeno na PS 1.4.4 (už běží na ostro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeldar Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Mám stejný problém jako Bachor, závěrečné shrnutí se mi zobrazí ve slovenštině, zkoušel jsem to už upravit snad všude a stále mi to nejde změnit :-( Navíc zákazníkům tento modul nabízí pojmenovaný anglicky a také se mi nedaří to počeštit. Nevíte kde by mohl být problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareCzech Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Mám stejný problém jako Bachor, závěrečné shrnutí se mi zobrazí ve slovenštině, zkoušel jsem to už upravit snad všude a stále mi to nejde změnit :-( Navíc zákazníkům tento modul nabízí pojmenovaný anglicky a také se mi nedaří to počeštit. Nevíte kde by mohl být problém? Zkus tohle…cashondeliverywithfee.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Dobrý den, mám Prestu 1.4.3 a když nastavím Ship i Dobírku i Oosbní převzetí, vše funguje dobře, kromě bankovního převodu, ten se nikdy jako výběr možnosti pro zájazníka v nabídce platby nezobrazí. A ještě mám jeden problém, když je poštovné zdarma na durčitou hranici objednávky, tak po výběru dobravy a možnsoti platby se po potvrzení objednávky objeví bílá stránka (nic zde není napsáno) a objednávka se ani do administrace neprolije. Nevíte v čem může být problém? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipshop.sk Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 v subore config/config.inc.php nastav @ini_set('display_errors', 'on'); uvidis chybovu hlasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnety Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 mám stejný problém jako zeldar. Shrnutí se zobrazuje ve slovenštině a ani upravená verze od dareCzech to nevyřešila. Můžete sem prosím někdo postnout modul dobírka s funkční češtinou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipshop.sk Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 prepis sk texty priamo v subore confirmation.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareCzech Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 mám stejný problém jako zeldar. Shrnutí se zobrazuje ve slovenštině a ani upravená verze od dareCzech to nevyřešila. Můžete sem prosím někdo postnout modul dobírka s funkční češtinou? A vymazal sis cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 v subore config/config.inc.php nastav @ini_set('display_errors', 'on'); uvidis chybovu hlasku Když to přepíšu, není žádní změna, žádná chybová hláška se mi nezobrazí. Takže nevím co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 v subore config/config.inc.php nastav @ini_set('display_errors', 'on'); uvidis chybovu hlasku Když to přepíšu, není žádní změna, žádná chybová hláška se mi nezobrazí. Takže nevím co s tím. V administraci, když zvolím Moduly tak nad seznamem modulů mi to napíše toto varování, nevíte někdo o co se jedná a jak to vyřešit? Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/www/svezijizda.cz/www/classes/Module.php(492) : eval()'d code on line 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeldar Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Mám stejný problém jako Bachor, závěrečné shrnutí se mi zobrazí ve slovenštině, zkoušel jsem to už upravit snad všude a stále mi to nejde změnit :-( Navíc zákazníkům tento modul nabízí pojmenovaný anglicky a také se mi nedaří to počeštit. Nevíte kde by mohl být problém? Zkus tohle…cashondeliverywithfee.zip Bohužel žádná změna. Zkoušel jsem mazat cache, zkoušel jsem upravovat vše co se dalo a nic. Nenapadá mě kde by mohla být chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Modul cashondeliverywithfee mi přestal fungovat. Používám Ship2Pay a nejde mi tam přiřadit druhu dopravy. Mám Presta 1.4.3 VYŘEŠENO - špatně nastaveno v Payments Edited August 30, 2011 by olousek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Mám stejný problém jako Bachor, závěrečné shrnutí se mi zobrazí ve slovenštině, zkoušel jsem to už upravit snad všude a stále mi to nejde změnit :-( Navíc zákazníkům tento modul nabízí pojmenovaný anglicky a také se mi nedaří to počeštit. Nevíte kde by mohl být problém? Zkus tohle…cashondeliverywithfee.zip Bohužel žádná změna. Zkoušel jsem mazat cache, zkoušel jsem upravovat vše co se dalo a nic. Nenapadá mě kde by mohla být chyba. Mám ten samý problém, poslední krok mám ve slovenštině :-( netuším, kde mám co upravit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Já to mám taky ve slovenštině a to jsem zkoušel už všechno možný. Ale zase jsem rád že to vůbec funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyewok Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 I have Prestashop 1.4.4 and this module doesn't seem to work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Dobrý den, mám též prestashop 1.4.4 a modul ship2pay nejede, vždycky se sekne u validations ( jak u bankovniho převodu tak i u dobírky) vubec si stím nevím rady. Budu rád za každou radu, popřípadě pokud tu někdo ví přesně co a jak tak za řešení zaplatím.. Dejte prosím vědět Děkuji moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Zdravím už jsme zkoušel většinu verzí Ship2pay, hledám funkční model pro verzi 1.4.4.1. Prosím, nevíte někdo o nějakém? Moc děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek100 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Zdravím, dneska jsem zkoušel modul Ship2pay (Ship2Pay 1.4.1_o.p.c_ working.zip) na verzi 1.4.4.1. Vše mi funguje jak má. Ze začátku mi to nešlo, protože jsem asi špatně v složce Override/Classes zkombinoval nesmyslně soubor _Module.php, který byl ve složce obsažen s přiloženým souborem Module.php v souboru Ship2Pay 1.4.1_o.p.c_ working.zip. Trochu jsem se s tim potrápil. Následně jsem zkusil z modulu odbrat všechny kombinace, modul odinstalovat, přes BO jsem použil příkaz smazat modul. Nakopíroval jsem do příslušných složek v Override přiložené soubory, nainstaloval modul, přidal kombinace dopravce x platba, vymazal compile a cache prohlížeče, odzkoušel jsem osobní odběr (platba hotově, bankovním převodem) a česká pošta + dobírka. Vše ok. Upgradoval jsem z verze 1.4.1. na 1.4.4.1. Modul jsem před upgradem v BO nevypínal, ani nekopíroval do instalační složky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepaz Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Po problémech se Ship2Pay raději používám Module StiffModuleCarrier . Pokud se vám nezobrazují platební moduly ( jsou naistal. , nastavené), tak také zkontrolujte jestli je máte správně umístěné, jako ostatní . (Admin - Moduly - Umístění - ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek100 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Zdravím, zkoušel jsem zde přiložené moduly CashOnDeliveryWithFee a od Marii a DareCzechka a na PS 1.4.4.1. mi fungují oba, jen mám problém s tím, pokud používám dvě měny Kč/EUR, že vždy si naúčtuje buď 25Kč nebo 25EUR :-), měna se v modulu nepropočítává podle kurzu. Máte nějaký tip jak vyřešit tenhle problém? Dají se například nainstalovat 2 stejné moduly a přes ship2pay jeden nastavit pro Kč a druhý pro Eur? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura80 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 moja uprava modulu Cashondeliverywithfee pre Prestashop 1.4.3 Ahoj, díky, skvělý modul!!! Jen mám jeden droboučký problém, slovenštinu se přeložit sice podařilo, ale zato se nepodařilo přeložit text potvrzení objednávky (včetně dvou tlačítek): Cash on delivery (COD) payment You have chosen the cash on delivery method. The total amount of your order is 104,00 Kč (tax incl.) Please confirm your order by clicking 'I confirm my order'. Najde se tady dobrá duše, co poradí, co s tím můžu dělat? Díky. Jura Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozzyb Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Konečně funkční modul Ship2pay 1.4.3! Ovšem vznikl jiný problém. V administraci u hlavní záložky "Platby" se objevilo pouze "Soubor záložky nelze nalézt." Podzáložky fungují správně. Nevíte někdo prosím co s tím? Zde je zdroj problému http://www.prestashop.com/forums/topic/120824-ship2pay-for-prestashop-14/page__hl__ship2pay+1.4.3__fromsearch__1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Zdravím, zkoušel jsem zde přiložené moduly CashOnDeliveryWithFee a od Marii a DareCzechka a na PS 1.4.4.1. mi fungují oba, jen mám problém s tím, pokud používám dvě měny Kč/EUR, že vždy si naúčtuje buď 25Kč nebo 25EUR :-), měna se v modulu nepropočítává podle kurzu. Máte nějaký tip jak vyřešit tenhle problém? Dají se například nainstalovat 2 stejné moduly a přes ship2pay jeden nastavit pro Kč a druhý pro Eur? Díky Zdar, taky jsem jsem jen tak zkoušel tenhle modul a zasmál se tomu. Udělal jsem úpravu modulu pro podporu více než jen jedné měny. Dávám do přílohy. Případné díky rád přijmu. cashondeliverywithfee_v1.2.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 BTW: Modul jsem stejně nakonec nepoužil - alespoň zatím - používám klasický COD s tím že mám více dopravců - jednoho s dobírkou za jednu cenu a druhého dopravce bez dobírky za druhou cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d@rkWolf Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 BTW: Modul jsem stejně nakonec nepoužil - alespoň zatím - používám klasický COD s tím že mám více dopravců - jednoho s dobírkou za jednu cenu a druhého dopravce bez dobírky za druhou cenu. zdravím, na poslední verzi Presty 1.4.5.1 mi ta tvoje úprava(v1.2) CoDwithFee nefunguje(používám i Ship2pay, nevím jestli to má vliv), po dokončení objednávky to skáče na tenhle error(je to to else úplně na konci souboru cashondeliverywithfee.php) - Cart can\'t be loaded or an order has already been placed using this cart a nedokončí a neuloží to objednávku, nevíš, čím to může být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Bude to Ship2Pay, protože není pro verzi 1.4+. Doporučuju StiffmoduleCarrier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Prosím otestujte, upravil jsem Stiffmodulecarrier pro 1.4.5.1. V předchozích úpravách byla nějaká chyba při instalaci/odinstalaci platebních modulů. http://www.vincenzoboretti.cz/stiffmodulecarrier_1.4.5_beta.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PenaPP Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 zdravím, na poslední verzi Presty 1.4.5.1 mi ta tvoje úprava(v1.2) CoDwithFee nefunguje(používám i Ship2pay, nevím jestli to má vliv), po dokončení objednávky to skáče na tenhle error(je to to else úplně na konci souboru cashondeliverywithfee.php) - Cart can\'t be loaded or an order has already been placed using this cart a nedokončí a neuloží to objednávku, nevíš, čím to může být? Měl jsem stejný problém a myslím, že jsem přišel na to, kde byl problém - v souboru cashondeliverywithfee.php je na dvou místech toto: $cart->OrderExists() === 0 Jenže v nové Prestě (jedu na 1.4.4.1) metoda OrderExists přetypovává návratovou hodnotu na typ bool, takže se nikdy nevrátí 0, ale buď true nebo false. Proto by tam mělo být $cart->OrderExists() === false Jo a ještě mi to házelo chybu, protože třída Log se přejmenovala na Logger, takže opět na více místech je potřeba přepsat Log::addLog na Logger::addLog Link to comment Share on other sites More sharing options...
carbik Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Prosím otestujte, upravil jsem Stiffmodulecarrier pro 1.4.5.1. V předchozích úpravách byla nějaká chyba při instalaci/odinstalaci platebních modulů. http://www.vincenzob..._1.4.5_beta.zip Zkousel jsem to na verzi 1.4.4.1 a nefungovalo mi to spravne. Nejdrive to psalo chybu z pameti, tyto radky jsem dohledal a smazal (jinak neslo vlezt do zalozky moduly), ale ani potom to nebylo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Zkousel jsem to na verzi 1.4.4.1 a nefungovalo mi to spravne. Nejdrive to psalo chybu z pameti, tyto radky jsem dohledal a smazal (jinak neslo vlezt do zalozky moduly), ale ani potom to nebylo ok. Fakt ti úprava pro 1.4.5.1 nefungovala na verzi 1.4.4.1? Tak to se divim, neuvěřitelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Fakt ti úprava pro 1.4.5.1 nefungovala na verzi 1.4.4.1? Tak to se divim, neuvěřitelné. Nevím jestli to pro tebe bude přínosem ale na verzi 1.4.6.2 to taky nejde .. Nebudeš dělat úpravu i pro tuto verzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Nevím jestli to pro tebe bude přínosem ale na verzi 1.4.6.2 to taky nejde .. Nebudeš dělat úpravu i pro tuto verzi? http://www.vincenzoboretti.cz/stiifmodulecarrier_1.4.6.2_beta.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 http://www.vincenzob....4.6.2_beta.zip Díky. Jen teda je nutná úprava v souboru PaymentModule na řádku 367.. Konkrétně zakomentovat vkládání do tabulky order_tax, který neexistuje... Jinak to snad funguje. Nevšiml jsem si zatím nějakého defektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 To je ale nějaká novinka poslední verze. Čili by v db měla být tato tabulka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carbik Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Fakt ti úprava pro 1.4.5.1 nefungovala na verzi 1.4.4.1? Tak to se divim, neuvěřitelné. V klidu, jen jsem pro sebe a ostatni vyzkousel tvou upravu na me verzi (a to ne jen hloupou vymenou souboru). A jak jsi zadal, otestoval jsem... Jinak se mi ten zpusob propojeni platby a dopravy docela zamlouva a az me ship2pay vytoci, pak alepson znam dalsi cestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 V klidu, jen jsem pro sebe a ostatni vyzkousel tvou upravu na me verzi (a to ne jen hloupou vymenou souboru). A jak jsi zadal, otestoval jsem... Jinak se mi ten zpusob propojeni platby a dopravy docela zamlouva a az me ship2pay vytoci, pak alepson znam dalsi cestu. No jo ale na verzi 1.4.4.1 tento modul existuje oficiálně a je dávno vyzkoušen... K nalezení je na: http://store.stiff.fr/stiffmodulecarrier/38-stiffmodulecarrier-v124.html .. Tady šlo jen u úpravu na 1.4.5.1, kde tento modul nefunguje... Takže zkoušet upravený modul pro následující verzi je blbost Jinak na 1.4.4.1 to funguje spolehlivě od Stiffa. Osobně vyzkoušeno a dlouho používáno -> Doporučuji. Je to lepší a snažší než Ship to pay 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carbik Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Dík, toto je pro mě důležitá informace o které jsem nevěděl. Už jsem tento modul Stiffmodulecarrier nasadil do ostrého provozu, tak jsem zvědav jak se osvědčí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Prosím vás na preste 1.4.6.2 mi neustálé u jakéhokoliv CODWF modulu blbne soubor validation.php nevíte někdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Doporučuji to udělat trochu jinak... Založit si jiného dopravce (např. "pošta - platba při převzetí") a jemu nastavit ceny zdražené o poplatek za dobírku... Pak jen modulem StiffCarrier propojit platby na dobírku s tímto dopravcem. Výsledek je myslím o mnoho lepší než mouduly plateb s dobírkou. Tam zlobí několik věcí (třeba si takhle z hlavy vzpomínám na problém, že se dobírka účtovala i když bylo poštovné zdarma atd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 No mě právě jde o to, aby se to účtovalo i tak... Navíc teď jsem zkoušel ten stiff module a ten mi taky nějak blbne nechce mi to propojit ty jednotlivé platby a dopravce.. EDit: Tak co někdo nějaké řešení? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Měl bych pro tebe řešení, ale nebude se ti líbit. Všechno smaž a pronajmi si nějakej shop, kterej je funkční a jen si tam naházej zboží. Měsíční pronájem dneska stojí od 500,- kč měsíčně, jestli si shop není schopen vydělat ani na pronájem, myslim že nemá cenu cokoliv prodávat... Pokud ti nestačí presta v základu a neumíš programovat, tak si buď někoho zaplať nebo viz. první odstavec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Měl bych pro tebe řešení, ale nebude se ti líbit. Všechno smaž a pronajmi si nějakej shop, kterej je funkční a jen si tam naházej zboží. Měsíční pronájem dneska stojí od 500,- kč měsíčně, jestli si shop není schopen vydělat ani na pronájem, myslim že nemá cenu cokoliv prodávat... Pokud ti nestačí presta v základu a neumíš programovat, tak si buď někoho zaplať nebo viz. první odstavec. Už jsem si to vyřešil. Naštěstí jsou zde i jiní, kteří jsou schopní dát užitečnější radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Už jsem si to vyřešil. Naštěstí jsou zde i jiní, kteří jsou schopní dát užitečnější radu. Užitečná rada na slovo "nejde" neexistuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 ... také zkontrolujte jestli je máte správně umístěné, jako ostatní . (Admin - Moduly - Umístění - ) Díky díky díky!!!! Trápil jsem se tu celej den, ale tohle mě vůbec nenapadlo! Teď už funguje skvěle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Když by někdo chtěl elegantní řešení dobírky s příplatkem, tak tady je funkční modul: http://www.maofree-d...-developer.html Zrovna jsem ho otestoval na poslední verzi presty 1.4.6.2. Stačí nainstalovat, nastavit, jaký příplatek má být (procento,pevná částka), jaká je výše, a toť vše. Samozřejmě povolit platby a počeštit. Jo a cena příplatku se zadává včetně DPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Potvrzuji funkčnost modulu od maofreeho. Stiffmodule mi na jednom shopu funguje skvěle a na druhé jsem ho nemohl sprovoznit tak jsem to řešil modulem co postnul Aramon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
videojs Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Da sa tu niekde najst funkcny modul cashonpickup pre prestu 1.4.6.2? Nikde som nenašiel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Kdybys koukal pořádně, o pár postů výše (nebo aspoň poslední příspěvek) máš ode mně naprosto elegantní a funkční modul na dobírku.... Shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
videojs Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 to je dobierka, ja potrebujem osobny odber Link to comment Share on other sites More sharing options...
thouareg Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Když by někdo chtěl elegantní řešení dobírky s příplatkem, tak tady je funkční modul: http://www.maofree-d...-developer.html Zrovna jsem ho otestoval na poslední verzi presty 1.4.6.2. Stačí nainstalovat, nastavit, jaký příplatek má být (procento,pevná částka), jaká je výše, a toť vše. Samozřejmě povolit platby a počeštit. Jo a cena příplatku se zadává včetně DPH. Tak mě se nechce uložit překlad u tohoto modulu Uložím a prostě zmizne. Jinak na nastavení opravdu snadné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Tady máš ten překlad. Je přeloženo jen to, co vidí zákazník, administrace je origo. Stačí nakopírovat do složky s modulem. cs.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Stiff module pro 1.4.7.0. http://www.vincenzob....4.7.0_beta2.zip Na čistý PS mi to neházelo nic při instalaci/odinstalaci platebních modulů, tak snad to bude v poho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thouareg Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Tady máš ten překlad. Je přeloženo jen to, co vidí zákazník, administrace je origo. Stačí nakopírovat do složky s modulem. Díky to mi pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Tak nevim jestli to dělá jen mě, ale se stiffem co jsem upravil pro 1.4.7.0. mi to sice uloží nastavení provázanosti do DB, ale neukazuje to checkboxy poté zaškrtnuté a nepřišel jsem na to proč, tak kdybyste někdo věděl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Trošku mimo mísičku, ale tušim že po použití stiffu už tak před 2ma měsícema (na verzi 1.4.5.1) mi nejspíš přestal fungovat Osobní odběr (cashonpickup v2.0) - po potvrzení objednávky se mi místo sesumírování objednávky a děkovačky zobrazí historie objednávek. Tušim, že před tim to nedělalo, ale nejsem si jistej. Možná bude problém v modulu cashopickup? Nemáte někdo novější verzi Osobního odběru na zkušenou? Za všechny rady děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 COP funguje do poslední verze 1.4.3 tušim, pak už ne. Doporučuju naklonovat core modul dobírky a přepsat si ho na osobní odběr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Jo tak to bude ono Děkuju za radu Jakcu... To bude asi mořeníčko, pač tomu uplně tak nerozumím... Nebo nepřecoreoval by jsi mi to třebas za stovečku na tvůj účet? (vim, je to almužna, jsem pos*anej student ) Ty to budeš mít určo rychleji než já Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 To určitě zvládneš. Stačí přepsat texty duplikátu na Osobní odběr a pak nastavit v BO cenu jako grátis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Tak když to říkáš Nerad bych tam něco pokakal Od 18:00 potřebuju být v centru na semináři o Akciích Facebooku, tak jsem si říkal, že by se to tady někomu chtělo za úplatu udělat No tak se na to vrhnu večer snad )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Prostě si zkopíruj to cashondelivery k sobě na disk a kde je napsáno cashondelivery nahradíš za cashonpickup. To nejde posrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Klidně ti sem můžu nahrát můj osobní odběr, ale nevím jestli ti bude fungovat, pač už si přesně nepomatuji, jak jsem to kódoval ale mně funguje. Ale taky jsem to nějak duplikoval mám pocit. Mám verzi 1.4.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Tak nevim jestli to dělá jen mě, ale se stiffem co jsem upravil pro 1.4.7.0. mi to sice uloží nastavení provázanosti do DB, ale neukazuje to checkboxy poté zaškrtnuté a nepřišel jsem na to proč, tak kdybyste někdo věděl... Todle teda dělala i ta verze 1.4.6.2, ta to dokonce ani neukládala z nějakého důvodu.. O.o modul jsme nainstaloval všechno v pohodě to s těmi zaškrtávacími políčky mě nerozhodilo, ale spíš mě zaráží, že když zákazník klikne na pokračovat v objednávce z košíku a měl by se dostat k výběru dopravce hodí to, že stránka provedla příliš mnoho přesměrování a sekne se to O.o nějaká rada, idea či tip? O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Tak to netušim co s tím máš. Funguje mi jak OPC tak 5ti stránkový. Jen v BO to blbne, jak jsem psal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Já to právě moc nechápu možná se to nějak pere s cashondeliverywithfee zkusím ho dát pryč, ale jinak tam žádné úpravy nejsou :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Zdravím, neví jestli někdo poradí, mám prestu 1.4.4.0 používám Dobírka v1.44. Do teď vše v pořádku, nepoužíval jsem jinou měnu než Kč. Dobírku mám nastavenou na 20,- a začal jsem používat vedle Kč taky €. Problém je že se mi zobrazí 20,- Kč při účtování v korunách a poplatek 20 € při účtování v €. Neproběhne tam ten přepočet. Místo 20,- CZK aby tam bylo cca 0,8€. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Pročti si ještě jednou tenhle topic, doporučuju stranu 7. http://www.prestashop.com/forums/index.php?/topic/95066-upravene-moduly-pro-verzi-14-dobirka-hotove-ship2pay/page__view__findpost__p__650435 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal110011 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Zdravim, pri pouziti modulu codwithfee/dobirka (kazda verzia) mi pri kroku potvrdenie objednavky (validation.php) nacita aj lavy stlpec, takze to mam cele posunute doprava a lista s krokmi objednavky prekryva pravy stlpec: Ako by sa to dalo napravit? Prezrel som kazdy riadok kodu v module, ale nic ma nenapadlo. Dakujem za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Přečetl jsem a i vyzkoušel. a nejen tohle. U toho co píšeš tak jsem se zatím dostal nejdál. Poplatek už nemám 20,- ale 0.82€ což je výborný. Pouze u potvrzení ceny celkové ( za předpokladu že cena zboží je 0,16€ + doprava 2,05€ ) The total amount of your order is 22,21 € (tax incl.) ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Sorry, už to vidim, nevim kam jsem koukal. Vidim, že přepočítání vypadá dobře, ale přičte to hodnotu pro CZK. Napsal jsem RAD-Xovi, jestli by na to nekouknul a zároveň to neimplementoval do jinýho lepšího modulu pro dobírku, tak uvidíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Tak jsem našel tu chybku, která nezobrazovala po potvrzení objednávky a při Osobnim odběru confirmation.tpl, ale historii objednávek - v souboru validation.php je jedna fráze CashOnDelivery a má tam být CashOnPickup (řádek 17)... Tak kdyby to někomu dalšímu nefachalo, tak si to takhle opravte a pojede to krásně Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Tak jsem to vyřešil tímhle modulem, funkční na 1.4.7.0 pro více měn i validation funguje. http://www.maofree-d...deliveryfee.zip Přikládám ještě češtinu pro FO a BO: cs.php 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Prostě si zkopíruj to cashondelivery k sobě na disk a kde je napsáno cashondelivery nahradíš za cashonpickup. To nejde posrat Tak ať se snažím sebevíc, prostě to nejsem schopen rozchodit... Nemáte to už někdo naduplikované a finkční, že by jste to tu hodili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Já si přepsal akorát core dobírku, páč jí nepotřebuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Tož mi chlapi a dámy neříkejte, že nikdo nepotřebujete osobní odběr na PS 1.4.7??? Fakt to nikdo nepředělal? Já vždycky zatihnu na nedokončeném načítání stránky :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Já jsem posílal můj modul na osobní odběr a stejně mu to nefungovalo. Potom psal že našel chybu v : validation.php je na řádku 17 jedna fráze špatná - CashOnDelivery a má tam být CashOnPickup Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Já jsem posílal můj modul na osobní odběr a stejně mu to nefungovalo. Potom psal že našel chybu v : validation.php je na řádku 17 jedna fráze špatná - CashOnDelivery a má tam být CashOnPickup Přesně tak, akorát já mám 1.4.5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 A myslíš, že by to nšlo v 1.4.7.? Když tak můžeš mi to postnout, že bych to zkusil? Byl bych ti moc vděčný ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 http://www.vincenzoboretti.cz/stiffmodulecarrier_1.4.7.0_beta3.zip Opraveno zobrazování vybraných plateb/dopravy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Stiff module pro 1.4.7.0. http://www.vincenzob....4.7.0_beta2.zip Na čistý PS mi to neházelo nic při instalaci/odinstalaci platebních modulů, tak snad to bude v poho. Nebylo by prosím možno uploadovat? Na uvedené adrese není modul dostupný. Předem mnohokrát díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Zkus beta3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Díky! Potvrzuji funkčnost na 1.4.7.0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermaldanus Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Zdravim, nefunguje mi puvodni ani beta3 StiffModuleCarrier, pouzivam 1.4.7, nejaka rada kde delam chybu. Oficialni verze se mi zobrazi mezi moduly, beta3 ne. diky za reakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Nauč se číst šmudlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Zdravim, nefunguje mi puvodni ani beta3 StiffModuleCarrier, pouzivam 1.4.7, nejaka rada kde delam chybu. Oficialni verze se mi zobrazi mezi moduly, beta3 ne. diky za reakce Wut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermaldanus Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 OK, todle jsem si zaslouzil Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvyskovsky Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Dobrý den. Omlouvám se, ale asi mi to nějak nepálí ... Ty linky na "StiffModuleCarrier pro PS 1.4.7.0 mi prostě nefungují ... Nešlo by je sem, prosím dát ještě jednou ... ( Předem díky, co se Presty týče, tak jsem úplný začátečník, tak že díky za pochopení ... ) Richard Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Linky byly smazány, protože už aktuální verzi má k dispozici programátor modulu, takže hledej na jeho stránkách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurees Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 zdravim, stiahol som uz asi 5 verzii Ship2pay, mam prestu 1.4.6.2 . Moduly som pridal cez prehliadac, ale po odkliknuti nahratia suboru sa chvilku tvaril ze ho nahrava na server, ale po chvili ako keby proces ukoncil a nic sa nedeje. Nenachadza sa ani v zozname modulov v BO, a ani na ftp. Zo zaciatku sa niektory modul objavil na ftp, ale postupne uz ani tam. Viete mi poradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Jasně že víme, neinstaluj ship2pay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurees Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Existuje nejaky modul, ktory by riesil danu situaciu? Ide o to, ze v eshope ponukame tovar . ktory zasielame postou na dobierku, postou s prevodom na ucet, taktiez kurierom formou dobierky a prevodom na ucet, osobnym odberom. Ide o to, ze kazda alternativa ma svoju cenu a to dokonca v roznych variantoch (v troch napr. Do 50 eur, 75 eur, do 149,99 eur), ktore sa lisia na zaklade vysky ceny objednavky. Dokopy je to 13 moznosti vyberu ceny dorucenia, co je dost, ked si ma zakaznik vybrat tu spravnu variantu. Tuto selekciu by mohol riesit kosik, ktory by automaticky priradoval cenu podla vysky objednavky. To je len moj nazor. Napr. Preddefinovana volba by bola posta. Proste nasim cielom je eliminovat moznosti vyberu dorucenia na: posta, kurier, osobny odber. Riesi tuto situaciu nejaky modul, v ktorom sa to da nadefinovat? Dik za kazdu odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Pořád ty samé otázky dokola... Proč sakra nepoužíváte funkci Hledat??? Jste zdechlí číst, jsme zdechlí poradit 100x stejně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurees Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 hladal som, ale zatial neuspesne, tak sa obraciam o pomoc na tomto fore k teme na to urcenej. Pokial som dobre cital, tak aj vy ste kladli otazky, tak neviem o co vam ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 PROTOŽE SI DO PIČE SLEPÁ JITRNICE, TAK 2-3 STRÁNKY ZPĚT JE TU ODKAZ NA MODUL STIFFMODULECARRIERS!!! To je kouzlo co? Takže když chceš do nějakýho topicu psát, tak si ho nejdříve celý přečti a hlavně nepiš sračky, že to tam nebylo a záhadně se to objevilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurees Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 pocuvaj ma ty buzik vyjebany, nadavaj si svojej matery ty geno zasrate. To ze sa seres v preste a ovladas ju, neznamena, ze mas pravo tu nadavat ludom ty uboziak zasrany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Můžu si dělat co chci a dělat to budu i dál, dokud sem budou psát sračky takoví pseudopodnikatelé jako seš ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avantec Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Potvrzuji funkčnost maofree_cashondeliveryfee na 1.4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karec Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 ahoj, tak jsem si podle návodu zde stahl modul na dobírku a přepsal na hotově, bohužel mi však modul nejde nainstalovat - hlasi mi to "Následující modul(y) nebyly úspěšně nainstalovány".Nevíte, zda je chyba pouze v překladu nebo že by mohla být ještě jinde?Předem dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Stáhni si tady hotově a neser se s přepisem, když to neumíš Hotově v2.0.1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts