siteuye Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Arkadaşlar merhabalar; Prestashop 1.6 kullanıyorum. Sitedeki ürünleri yönetim panelindeki ürün listesinde seçtiğim ürünleri sıralama sayısına göre düzenleyip o ürünün eklenmiş olduğu kategoride de yönetim panelinde yapmış olduğum sayfa sıralamasına göre göstermeye çalışıyorum. Ancak hem yönetim panelinde sürükle bırak şeklindeki sıralama buttonunu kullanarak yaptığım sıralama işlemi sonrasında "İşlem başarılı" mesajı almama rağmen yönetim panelinden çıkıp tekrar girdiğimde sıralamayı tekrar sıralama yapmadan önceki halde getiriyor karşıma; hem de ürünün bulunduğu kategori de sıralama işlemi yapmamış olarak geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım veya öneri rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Bu işlemi yaparken perfomans da ön belleği kapatıp kuvvetli derleme yaparak deneyiniz. %100 çözüm değil fakat daha başarılı olabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts