omsoft Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Dobry den,mam problem se zobrazeni thumbnails v detailu produktu. Vzdycky ,kdyzpridam obrazky ,tak jsou rozhozene,ve zdrojovem kodu to ukazuje sirku 210px (generovano pomoci element.style),zkousel jsem menit natvrdo velikost v product.tpl,ale nereaguje to ,porad to pise svych 210px a ja potrebuju 230px pro pekne zobrazeni.zde je ukazka,jak se mi to zobrazuje: http://img14.imageshack.us/i/qqqsy.jpg/pouzivam verzi 1.3.6.0,dekuji za jakekoliv rady.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Jak vypadá šířka elementu img#bigpic v /themes/.../css/global.css? To, co je tam, by mělo být i v detailu produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 #primary_block #image-block img#bigpic {width:228px;height:262px;cursor:pointer;border:1px solid #f5f5f5;} tady je 228px width Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Hodil by se odkaz na shop. Takhle toho moc nevyřešíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 mas to v PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Já v CSS vidím #primary_block #image-block img#bigpic {width:230px;height:262px;.... a stejně tak se mi to i zobrazuje. Pravda, obrázek má velikost 300x300px a proto se zobrazuje trochu deformovaný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 ale me jde o ty male ,pod tim velkym,ze nejsou vedle sebe pekne....o ten velky nejde:)prave ty male se zobrazi vedle sebe,pokud je sirka 230px,ale v firebugu me to vypise sirku 210px pomoci element.style.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Obrazek konkretni zde: http://img824.imageshack.us/f/elementb.gif/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Podívej se do product.tpl na ></pre> <ul> To co je mezi {} se ti napočte na 210px a ty potřebuješ 230px. Tady někde bych hledal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 jj tam jsem byl,ale zjistil jsem,ze chyba bude nekde jinde...pac kdyz zmenim kod na : ul style="width:230px id="thumbs_list_frame"> tak se stejne neprojevi,zadna zmena,to same pokud umazu cely ul tag...takze v tom bude chyba nekde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Musí tam být ukončovací uvozovka ul style="width:230px" id="thumbs_list_frame"> A jinde to nebude. Když si ručně změním 210px na 230px, tak se mi všechny obrázky zobrazí pěkně vedle sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 jasne,ja to jen tady upravoval....zajimave je to,ze smazu vsechny soubory sablony a stejne se me stranky zobrazuji:) du hledat chybu:)Takze vyreseno!!! z css souboru jsem smazal tridy #thumbs_list a pouzil je z originalniho,ktery se dodava k instalaci...chyba byla tam.Diky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts