Piotr-89 Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 (edited) Szukam osoby lub firmy, która stworzyłaby mi na presta aptekę internetową. Rozważam jeszcze skrypt Quick.cart.ext, bo na początku nie będę mieć wielu produktów, ale nie wiem jeszcze na co się zdecydować. Na start nie potrzebuje bardzo rozbudowanego sklepu, bo dopiero zaczynam, później się ulepszy. Domyślam się, że taki sklep będzie wymagał też opieki osoby, która go stworzy, nie chce sklepu wdrożyć niskim kosztem gdy najtaniej = bylejak, szukam rozsądnej opcji. Same aktualizacje później w celu napraw błędów ile mogą kosztować? Bo czytałem, że presta ma swoje wady, a bezpieczeństwo danych klientów jest dla mnie jedną z ważniejszych spraw. Napisałem ogolnikowo, bo sam jeszcze nie wiem co będzie mi dokładnie potrzebne w sklepie. Proponuję 1500-3000 zł (cena bardzo orientacyjna, jak będzie drożej to też proszę o propozycje). Nie znam się, ale wydaje mi się, że dobrze by było zobaczyć portfolio. Prosiłbym o oferty z referencjami. Chciałbym znaleźć kogoś do końca stycznia, wykonanie w lutym Edited October 10, 2019 by Piotr-89 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Zapraszamy do współpracy. Realizujemy wdrożenia na prestashop. Chętnie zapoznamy się z informacjami dot. projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 http://www.suszek.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts