Adam Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Cześć Panowie. Mam w sklepie odsyłacz do koszyka i problem z nim jest następujący. W wersji mobilnej nie działa on tak jakbym chciał - naciśnięcie nie powoduje otworzenia nowej strony. Możemy to osiągnąć dopiero gdy dłużej przyciśniemy i z opcji wybierzemy "Otwórz". Zależałoby mi jednak na tym by otwierał się on już po krótkim naciśnięciu - jak to w urządzeniach mobilnych. Co może być przyczyną? Próbowałem sobie porównać to z "Zaloguj się", który działa jak należy, ale poległem. Proszę o pomoc - możliwe, że jest to banalna rzecz a ja (mimo, posiadania różnych książek i kursów) z tym się nie spotkałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Nie do konca zrozumialem problem... w ktorym miejscu ten "odnosnik"? Czy chodzi o zwyly przycisk "do koszyka" czy jakas inna historia? Jaka wersja PS? Moze jakis link do strony? Jakie masz podlinkowanie tego "odnosnika" w wersji desktop i mobile? Sa takie same? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted December 31, 2018 Author Share Posted December 31, 2018 Dzięki za zainteresowanie, problem już (przynajmniej połowicznie) rozwiązany a rozwiązanie zostawiam dla potomnych. Tak, odnośnik to po prostu "Koszyk" - po kliknięciu wyświetla nam się jego zawartość. Wersja Presty to 1.6 a szablon domyślny z tym, że dosyć zmodyfikowany. Podlinkowanie jest takie samo w obu wersjach. Problem powodował skrypt, który się uruchamiał po najechaniu myszką na tenże koszyk (po dodaniu produktu wyświetlał on małe okno z zawartością koszyka). Po wyłączeniu tego skryptu, w wersji mobilnej przejście do strony z zawartością następuje po zwykłym naciśnięciu przycisku "Koszyk". Czyli tak jak ma być . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts