Jump to content

[REZOLVAT]Problema afisare rezultate Google descriere META

outblast

Recommended Posts

Buna ziua, am si eu o problema, la afisarea rezultatelor pe google in urma cautarii produselor de pe site la unele produse la descriere imi apare Romana. Dollar, Euro, Lei. Bine ai venit Login ... Conditii livrare · Termeni si conditii de utilizare · Despre noi. Copyright © desi produsul are descriere, la altele apare ok, chiar nu inteleg unde e problema

http://www.google.ro/#q=site:morunas.ro+morunas&hl=ro&prmd=ivns&ei=tENvTbHGPMf0sgb5zJ3rDg&start=110&sa=N&fp=ff6075cfe8979994

Nu ai inteles bine. Descrierea META apare la cautari in google. Daca intri sa vezi sursa siteului vei vedea meta tag description in head.
Daca nu ai o asemenea descriere completata, google incearca sa iti ia din continutul paginii, dar rezultatul e imprevizibil.

De aceea la unele produse descrierea e ok si la altele..., multumesc de sfat, ma pun sa schimb, conteaza lungimea descrierii meta?, am citit pe unele forumuri ca nu trebuie sa depaseasca 120 de caractere? Daca pun "din greseala" o descriere mai lunga, aceasta nu va aparea deloc sau va fi trunchiata de google?

• 1 year later...
  • 3 weeks later...