outblast Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Buna ziua, am si eu o problema, la afisarea rezultatelor pe google in urma cautarii produselor de pe site la unele produse la descriere imi apare Romana. Dollar, Euro, Lei. Bine ai venit Login ... Conditii livrare · Termeni si conditii de utilizare · Despre noi. Copyright © desi produsul are descriere, la altele apare ok, chiar nu inteleg unde e problemahttp://www.google.ro/#q=site:morunas.ro+morunas&hl=ro&prmd=ivns&ei=tENvTbHGPMf0sgb5zJ3rDg&start=110&sa=N&fp=ff6075cfe8979994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Apasati aici pentru a imbunatati rangul in motoarele de cautare (SEO) -> descriere METATextul ala apare la cautari in google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outblast Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Multumesc de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
outblast Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Dupa cate am inteles descrierea scurta a produsului apare in rezultatele motoarelor de cautare, ce se intampla daca pui si meta description? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Nu ai inteles bine. Descrierea META apare la cautari in google. Daca intri sa vezi sursa siteului vei vedea meta tag description in head. Daca nu ai o asemenea descriere completata, google incearca sa iti ia din continutul paginii, dar rezultatul e imprevizibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outblast Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 De aceea la unele produse descrierea e ok si la altele..., multumesc de sfat, ma pun sa schimb, conteaza lungimea descrierii meta?, am citit pe unele forumuri ca nu trebuie sa depaseasca 120 de caractere? Daca pun "din greseala" o descriere mai lunga, aceasta nu va aparea deloc sau va fi trunchiata de google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Va fi trunchiata de google, efect daunator nu are. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceas Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 google iti afiseaza 2 randuri max.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianulise Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 ideal e sa fie 120-150 caractere (incluse spatiile) si sa fie atat pentru pagini de categorii, cat mai ales pentru fiecare produs in parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts