greszagrosze Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) Dzień dobry. Proszę o pomoc w problemie , który mnie dotknął po przypadkowym usunięciu folderu głównego z moim sklepem. Następnego dnia wgrałem identyczny folder ,który wcześniej skopiowałem. Nic nie zostało więcej zrobione z bazami itp -folder skasowany został podmieniony na ten sam . Niestety nie działa . Po wejściu na strone pokazuje błąd : http error 500 Co może być przyczyną? Pozdrawiam Gresz Edited December 20, 2018 by greszagrosze (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cel3ct Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Może problem leży w atrybutach folderu/ów. Najlepiej uruchom tryb debugowania, bo bez tego ani rusz. W pliku config/defines.inc.php zmieniasz define('_PS_MODE_DEV_', false); na define('_PS_MODE_DEV_', true); Link to comment Share on other sites More sharing options...
mudol Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Jeżeli to Twój serwer, to zobacz w logach apache jakie błędy sypie, druga sprawa to właściciel folderów i plików, trzecia to zobacz czy admin działa, jak tak to wejdź wyłącz cache, wyłącz potem proste adresy i zobacz czy działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts