Jump to content

Edit History

kristof46

kristof46

Mam problem z komunikatami dotyczącymi dostępności. Udało mi się dojść do tego że "W magazynie" wyświetla się kiedy domyślny produkt z kombinacji jest dostępny. "Dostępny z innymi opcjami pojawia się kiedy domyślny produkt jest niedostępny. Problem w tym że to myli klientów. Jest opcja zmiany opisu komunikatu w tłumaczeniu i ma to sens tyle że fajnie byłoby jeszcze zmienić kolor tła z żółtego na zielony.

kristof46

kristof46

Mam problem z komunikatami dotyczącymi dostępności. Udało mi się dojść do tego że "W magazynie" wyświetla się kiedy domyślny produkt z kombinacji jest dostępny. "Dostępny z innymi opcjami pojawia się kiedy domyślny produkt jest niedostępny. Problem w tym że to myli klientów. Czy jest jakaś opcja aby zawsze i wszędzie wyświetlał się "W magazynie" bądź jakiś inny podświetlony na zielono. Dostępny z innymi opcjami raz że brzmi dziwnie a dwa że jest na żółtym tle co sprawia że klienci pytają czy rzeczywiście jest dostępny. Zmiana ręczna domyślnych produktów trochę mija się z celem bo nie wiem który akurat może się wyprzedać. 

Proszę o pomoc. 

• Create New...