Karolek Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Cześć, Kiedy chcę przejść na listę produktów w panelu administratora dostaję coś takiego jak w załączniku. Plik jest cały, ewidentnie czegoś brakuje, ale nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koening Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 (edited) Zawsze możesz spróbować za znacznikiem otwierającym <?php a klasą dodać linijke: use Prestashop\Prestashop\Adapter\ImageManager; Sprawdź także czy plik: src/Adapter/ImageManager.php istnieje / nie jest pusty itp. Edited December 17, 2018 by koening (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolek Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Cześć, Niestety nie jest pusty Straszne wariactwo: Wszystko jest, dorzuciłem na próbę jak mówiłeś: Nic sie zmieniło się 😕 W logach to co wiem ale jazda z tym na home wcześniej miałem problem z kodowaniem, ale po prostu ominąłem wyjątek i tyle. Co ciekawe wszystko inne łącznie ze składaniem zamówienia i innymi opcjami w panelu działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts