eBoxik Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Prosím Vás potrebujem v product liste kde máte "skladom" nebo "Vyprodáno" tak potrebuju "Do 3 dní" nebo neco takového je na to modul prosím Vás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Prosím Vás potrebujem v product liste kde máte "skladom" nebo "Vyprodáno" tak potrebuju "Do 3 dní" nebo neco takového je na to modul prosím Vás. podle me se to da nastavovat u produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eBoxik Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 ne ja hledam modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 ne ja hledam modul proč to dělat jednoduše když to de složitě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 ne ja hledam modul Tak hledej smudlo ..... :-( (odpovedel jsem ti juz v jinem postu doted jsi nerekl jakou mas vlastne verzi PS - hlaska na strasi nestaci - takze pac a pus cau tva mana)Pekny den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts