Glowaczekxx Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Witam, w moim sklepie nie można złożyć zamówienia. Przy wybraniu każdej opcji płatności, czy też metody dostawy po kliknięciu złóż zamówienia strona ciągle się ładuje w efekcie czego nie da się złożyć zamówienie. Próbowałem również przekształcić koszyk klienta w zamówienie i również bez skutku - ładuje się ciągle. Rano było jeszcze wszystko okej, ale gdy po kampani marketingowej ruch był większy niż zwykle i strona całkowicia padła na chwilę, a po tym skargi klientów, że nie idzie zamówienia złożyć. Proszę o szybką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowaczekxx Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 To co opisujesz może świadczyć np. o przekroczeniu limitów serwera. Jeśli masz support do serwera to zapytaj czy nie przekroczyłeś, poza tym zacznij od początku czyli error logi, tryb debugowania, konsola przeglądarki, cokolwiek co pokaże jakie są błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolek Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Moim zdaniem to również obciążenia, choć również po prostu cache mógłby się popsuć. Mieliśmy coś takiego - pomogło co oczywiście kłóci się z optymalizacją - wyłączenie pamięci podręcznej. Sprawdził bym również konsolę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowaczekxx Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Problem rozwiązany. Usunełem w php my admin ostatnie zamówienie i wszystko śmiga. Nie mam pojęcia co to miało z tym wspólnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolek Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Dzięki za odpowiedź. Jeżeli psuło każdy koszyk to również nie wiem ale super, że udało Ci się wymyślić rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts