MatousP Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Zdravím,měl jsem více chyb v csv souboru ale tyto mi zbyly: 1. Nazev (ID ID) nedaří se uložit 2. Product -> quantity = MnozstviNevíte co stím?Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 A csv vypadá jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatousP Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Tady je an csv soubor: http://www.edisk.cz/stahni/02845/9.csv_55.43KB.htmlA když chci přidat více kategiriíí (Stolní PC, Kalcelářské PC) tak to mi vyskočí taky další chyba. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Co ty ";" na konci každého řádku? To není korektní CSV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatousP Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Díky za upozornění :-), ale i když upravím konec z “;” na “ tak pravda, zobrazí se mi při importu dané produkty, ale chyby zůstaly :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Ještě je špatně "ID";Aktivni";Má být"ID";"Aktivni";A u více položek je "např. "Apple iMac 21,5" i3 3.06GHz/4G/500/ATI/MacX/CZ/dr"Sázel bych na to, že CSV není úplně kompatibilní s importním skriptem PrestaShopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts