timeatop Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Sikerült a termékeket feltölteni az Árgépre és az Olcsó.hu-ra, azonban ugyanezt a .csv fájlt a Shopmania és a Shophunter nem fogadja el. Íme a Shophunter hibajelentése:"Az Ön által megadott termékadatbázis az importálás soránhibát adott vissza. Jelenleg az Ön által beállítottformátumot rendszerünk nem tudja feldolgozni.Az általunk elfogadott formátumokról ahttp://shophunter.eu/content.php?content=appearlinken olvashat részletesebben.Részletesebben is megvizsgáltuk az érintett állományt ésa következő hibákat találtuk:- a fájl teljesen eltér bármelyik, a fent említett linkenolvasható szabványtól.- a fájl első sorában található megnevezések(melyek egytermékhez tartozó adatok sorrendjét jelölik) a következők:(Price,Price (with tax),Tax %,Name,Product Reference,LongDescription,Images,Manufacturer,Categories,Product URL)- az arukerso, kirakat és a shopmania szabványai ettőlnagy mértékben eltérnek- a fájlban flash objectumokat tartalmazó html kódok isszerepelnek, melyek a megfelelő oszlopsorrend esetén semlesznek szerencsések"Mi a megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Az exports modulon belül a jó beállításokat elmented árgép néven, és összeállítasz egy másik csv fájl strukturát shopmánia néven és két külön könyvtárba másold be a mentett csv-ket. A könyvtár elérések megjelölöd a megfeleő hirdető oldalaknak.Szerintem ennyi.Az én bérelt boltomban az árgép.xml fájlt tud elérni, a shopmánia.txt-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Szia timeatop,előző hozzászólás megoldotta a problémádat?köszi,Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 Szia!Az én problémámat ez oldotta meg. Shopmania-val, Ármutatóval, Árukeresővel tökéletesen működik és jól konfigurálható.Olcsó.hu és Árgép esetén az Exportproducts-ot használom. Az Olcsó.hu-val perfekt, az Árgépnél nem minden esetben jelennek meg a képek és nem tudom, miért. Hát így állok. Az a lényeg, hogy mindenhol indexelve vagyunk. Nagyon sok időt és munkát fektettem bele a SEO-optimizálás finomhangolásába és ennek eredményeképp egész jó helyezéseket érünk el, pedig csak január végén indultunk élesben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 a modul nagyon király, ezer köszönet érte! ugyanabban a cipőben járunk... örülök, hogy sikerült jól SEO-znod! Gratulálok és még egyszer köszönöm!Tisztelettel;Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokej Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Kedves Timetop. Nagyon megörültem ennek a topicnak, mert én most küzdök az üvegékszer áruházam oldal SEO-jával. Installáltam a javasol prestashop modult. Kér hozzá templatet. Milyen kiterjesztésűnek és formátumúnak kell ennek lennie? Az árukeresővel és árgéppel szeretnék először boldogulni. A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm. SzokeJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 szokej vegyél fel skypon és adok mindkettőre példafájlt. egyébként az árukeresőre nem is kell csinálnod semmit, nézd meg ezt: http://www.arukereso.hu/admin/Login#script_feed_preparation Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokej Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Kedves Attila, időközben sikerült megoldanom a gondot, csak kicsit későn néztem vissza. Minden köszönök. Szokej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavelux Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 szokej vegyél fel skypon és adok mindkettőre példafájlt. egyébként az árukeresőre nem is kell csinálnod semmit, nézd meg ezt: http://www.arukereso...eed_preparation Attila Kedves Attila Nekem is gondjaim adódtak az árgépre történő felkerüléssel. Jelenleg az árukeresős script-et használom, azt elfogadják, a képeim viszont nem jelennek meg. Tudnál esetleg küldeni nekem is valamilyen példafájlt? Előre is köszönöm. Zoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrbatyo Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Üdv. Moussiq v0,9 export modulra keresek megoldást. Egyes termékeknek nem exportálja a rövid leírását, illetve olyat exportál ami már nem valós illetve hónapokkal ezelőtt volt leírás. Köszönöm a válaszokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts