andr_w Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Mam problem w przetłumaczeniu jednego słowa, które jest w Menu rozwijanym. Tak jak pozostałe słówka udało się przetłumaczyć w sekcji Międzynarodowy - Tłumaczenia i tam w moim szablonie, to tutaj niestety tego w ogóle nie znajduje. Mianowicie chodzi mi bo mam menu rozwijane ze względu na ilość kategorii i aby rozwinąć je trzeba kliknąć na dole "View More" i chciałem je przetłumaczyć na "Więcej" lub "Pokaż więcej". Po proszę o pomoc gdzie mógłbym to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Dzień dobry, w tłumaczeniach tego modułu powinna być możliwość wprowadzenia tłumaczeń. Jest to pewnie jakiś moduł niestandardowy więc jeśli brakuje możliwości wprowadzenia zmian to może być tak, że te treści nie zostały dodane do tłumaczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr_w Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 selljus.pl Faktycznie jest zainstalowana wtyczka CZ - Vertical Menu v1.0.4 - z Codezeel Wiesz jak tutaj przetłumaczyć to słowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Jaka wersja sklepu ? jeśli 1.6: Lokalizacja -> tłumaczenia: tłumaczenia zainstalowanych modułów + nazwa szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr_w Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Wersja 1.7 Wszedłem powyżej co pisałeś, ale niestety nie ma. Znalazł co prawda w tym module cz-verticalmenu 42 pozycje, ale akurat tego mojego nie ma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 trzeba odszukać to miejsce w plikach modułu i wprowadzić możliwość tłumaczenia, ewentualnie jeśli sklep jest w tylko jednym języku -> bezpośrednio wpisać "zobacz więcej". Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr_w Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 Przeszukałem te piki modułu cz-verticalmenu i tez nie ma. Może spakuje i prześlę je to zobaczysz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Proszę podesłać biuro(a)selljus.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts