Καλησπέρα σας...
Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το eshop (https://stampa-stampa.com) μου μετά από μεταφορά από .gr σε .com από 1.6 σε 1.7.4.4
Και σχεδόν δεν δούλευε σωστά τίποτα.... μετά από 3 μέρες δουλειά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις courier...
Στην προηγούμενη έκδοση είχα κάνει ξεχωριστές ζώνες για την Ελλάδα και τους Νομούς...
1) "Εντός πόλης"για την πόλη του καταστήματος μου και free shipping
2) Χερσαίοι προορισμοί με χρέωση.
3) Νησιώτικοι προορισμοί με χρέωση
4) Δυσπρόσιτοι προορισμοί με χρέωση
Με αυτό τον τρόπο ανάλογα την διεύθυνση (ταχυδρομικό κώδικα) εμφάνιζε τον κατάλληλο courier.
Μετά την αναβάθμιση όμως ότι και να επιλέξω μου εμφανίζει μόνο 1) "Εντός πόλης",μάλιστα αν αφαιρέσω το free shipping και από αυτή την επιλογή δεν εμφανίζει ούτε αυτό...
Έχω διαγράψει και κάνει τις courier από την αρχή 100 φορές καθώς και τις ζώνες και πάλι τίποτα ...
Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι δεν δουλεύουν οι ζώνες/ διευθύνσεις, καθώς αν ενεργοποιήσω στις courier "Europe" εμφανίζονται όλες κανονικά (φυσικά με μια χρέωση , αυτή της Europe)
Με έχει κουράσει πολύ το Prestashop τα τελευταία χρόνια και αν και έχω μάθει πολλά σκέφτομαι να πάω σε άλλη πλατφόρμα αν δεν βρώ άκρη..
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?