Wolwarine Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Sziasztok!Segítségre volna szükségem:volna egy esemény ahol általam generált random kódokkal ellátott kártyákat osztogatnék amit ha valaki a prestámba be ír 100 Ft kedvezményt kap. A Voucher menüpontban megadtam egy kódot el is fogadta. De innentől nem értem hogy tudná egy felhasználó bevinni a kapott kupon kódot hogy legyen meg a kedvezménye.Kérlek segítsetek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Fizetés oldalon az összefoglalás résznél, a Termék leírás és a Szállítási Számlázási cím között, - kb középen eldugva - >:-( , na ott adhatja meg a kedves vásárló Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 A termékhez ezt írtam, hogy jobban eligazodjon a vevő:Ennek a terméknek a megvásárlása 22 hűségpont. A kosarad összesen 22 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be, a következő vásárlásod alkalmával. A narancssárga "Kosár" gombra kattintva adhatod majd hozzá a vásárláshoz a kuponodat, aminek értéke: 220Ft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts