b_benjamin Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Sziasztok!Örömmel látom, hogy épülget egy kis magyar közösség is (:A segítségeteket szeretném kérni!Saját webshop készítésére kértek fel - aminek egy kritériuma a saját főoldali skin. Néztem ezeket a .tpl-fájlokat és hát - te jó ég! (:Esetleg nem tudtok egy dokumentációt (akár angolul is) a témák testreszabhatóságáról?Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_benjamin Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Na, rendesen körbeszimatoltam az elmúlt egy órában és arra a következtetésre jutottam, hogy a .tpl-fájlokhoz jobb, ha nem nyúlok. Inkább csak a .css-fájlokat módosítsam.Igazak ezek az állítások, vagy valaki már szabott testre úgy egy sablont, hogy a .tpl-fájlokba is belenyúlt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Szia,nézd. A .tpl fájlok inkább az oldal elemeinek "elhelyezkedését" foglalja többek közt magában, míg a .css egy stíluslap (színek, fontok stb).Azt, hogy Neked mennyire kell átalakítanod, Te tudod Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Én ingyenes templatet úgy tettem fel, hogy a themes > img fájljait felülírtam, plusz a global.css-t összehasonlításra megnyitottam és csak a szinek értékeit módosítottam. Igy ott maradt minden az eredeti helyén, nem dőlt össze az alap sablon elrendezés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts