zenoe Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Sziasztok!Teljesen kezdő vagyok és kísérletként feltettem egy ingyenes szerverre (000webhost). Sajnos a második lépésnél nem enged tovább. És semmi hibaüzenet. Mit ronthattam el?"http://zno.site88.net/install/"Van ötletetek?Üdv és köszi a segítséget előre is :z Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 A prestashop nagyon kényes a szerver beállításokra. Minden tárhelyen nem fut 100%-osan.Én pl. azért hagytam ott egyik szolgáltatót, mert akármit írt, igért, módosított, nem ment zökkenőmentesen a prestashop.Egy új termék feltöltése 20-30 sec-ig tartott, a BO fordítóját mindig visszadobálta, az aktuális Forint-Euro árfolyamot nem frissítette, stb.Most megtaláltam az ideális, olcsó szolgáltatót a prestához: 10GB > 9900 netto Ft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 A megoldáshttp://members.000webhost.com/analytics.php beírod a domaint, a jelszavadat, majd dissable code, submit és láss csodát!Én is szívtam vele Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Most már késő. Otthagytam az éves tárhelyet.A szolgáltató igéreteiből elég lett.Ahol most bérlek, semmilyen probléma nincs és árban igazán kedvező.10 boltot lehet elhelyezni netto 9900Ft-os tárhelyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenoe Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Köszi:) Már egy lépcsőfok leküzdve z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Hát sokat ne várj tőle, most is szarakodik, kiszámíthatatlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenoe Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Hmm... Csak ott tartanék Hát most tartok a harmadik lépésnél. De itt megint elakadtam. Ez ugyanis a rendszer konfigurálása. Vagyis az adatbázis beállítása, ha jól értem. Hát ez a nagy falat . Nem ismersz valami jó oldalt, ahol megérthetem a phpMyAdmin-t? . Mert táblát kéne kreálnom aszem az adatbázisban. Vagy ilyesmi Üdv:z Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenoe Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Na sikerült Csak rosszul adtam meg a belépési adatokat A következő kérdés, hogy hogy tudom magyarítani? Mert a magyar részt még telepítés előtt beintegráltam, mégis angolul jelent meg. Még körbenézek a fórumon, de minden tippet megköszönök:) (a kísérleti oldal: zno.site88.net)Sziasztokz Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 felrakod a nyelvet és ha zöld a pipa, akkor az admin felső részén átkattintasz a magyar zászlóra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenoe Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Na már alakul:) Viszont nem minden fordult le magyarra, de ha le is fordult volna, akkor se biztos érteném:) Aszem lesz mit tanulgatnom:). De eddig nagyon tetszik z Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 tudod szerkeszteni a fordítást Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts