teavaj Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Tömeges árufeltöltés technikája érdekelne.CSV ből vagy bármi egyébből + fotok beillesztése kevés munkával.Adott egy word táblázat kb 150 termékkel amit hetente többször fel kellene tolnom az oldalra, mint frissítés.Változnak a termékek és az árak is.Csinaltam pár importot csv-bol bar nem sikerült még valami fényesen de a fotokkal még nem tartok sehol.. egyenként menne, de erre kéne 10 kis kinai aki reggelente megoldja manualisan 30 perc alatt Tehat minden ötletet és infot szivesen veszek a Word táblázattól kiindulva. köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
teavaj Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Bocsi amikor megirtam a topicot elötte kerestem hasonlot de nem dobta ki a megfelelőt. most viszont látom hogy van már ilyen téma "[megoldva]Termékek importálásakor képeket hogy lehet mellékelni?"köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
teavaj Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Itt vannak a témába vágó videok.Kicsit darabos az angol szöveg de használható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts