yuriix Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Zdravím,u osobního odběru mi nejde faktura co se s tím dá dělat a když si rozkliknu nějakou objednávku u které je osobní odběr není tam žádné zboží. A pokud si dám vytvořit PDF fakturu za určité období tak tam je, ale bohužel nejsou vyplněné některé kolonky.. co se s tím dá dělat?Příloha PDF fakturyverze shopu: Version 1.3.2.3 - | 0.737s |Díky za reakci. invoices.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Tohle je spíš na odladěmí v kódu. Pomůže zobrazení dat, které se mají ve faktuře zobrazit jako položky a všechny SQL dorazy, které s tím souvisí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Co si mám představit pod pojmem položky? dával jsem sem pdf, ale to asi nebude ono co? Které dotazy v sql je třeba zobrazit, aby se to dalo řešit a jakým stylem..Děkuji za reakci,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Položky faktury je to, co v té faktuře chybí. Je to potřeba odladit. Soustit si kód v nějakém prostředí (třeba Eclipse) nebo alespoň dát zobrazit proměnné v různých fázích tvorby faktury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Starý shop jsem upgradoval na 1.3.7 final. Nastavil vše znovu a funguje bez problému.Solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts