userpap Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 (edited) Καλησπέρα σας, Έχω αγοράσει ένα module για import, το οποίο χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο για ενημέρωση τιμών και ποσοτήτων των προϊόντων. Αρχικά να πω ότι η έκδοση που έχουμε είναι η 1.7.3. Το πρόβλημα είναι ότι για τα combinations πρέπει χειροκίνητα να υπολογίζω το impact με βάση την τιμή του default combination κάτι το οποίο παίρνει αιώνες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις τις τιμές των combinations χωρίς τη χρήση του impact. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ένα πεδίο μέσα στο κάθε combination (δείτε το στο screenshot) το οποίο δεν μπορείς να το επεξεργαστείς. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited November 20, 2018 by Papantoniou (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Γιατί υπολογίζεις χειροκίνητα το impact Στην τιμή και δεν το κάνεις με μία συνάρτηση στο excel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
userpap Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 On 11/28/2018 at 9:59 PM, sanctusmob said: Γιατί υπολογίζεις χειροκίνητα το impact Στην τιμή και δεν το κάνεις με μία συνάρτηση στο excel. Το έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύει.. Επίσης θέλω να λύσω αυτό το θέμα για να μπορώ να εισάγω και μαζικά προϊόντα. Αλλά κάποια λύση βρήκα εν τέλει. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts