Tumicek Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Přátelé. Myslím, že toto se tady ještě neřešilo a tak se ptám Vás.Laboruju s nastavením Dopravce. O co jde...Mám 2 dodavatele.(prozatím).Jeden dodavatel odesílá objednané zboží přímo zákazníkovi. To je dost výhodné pro mě i zákazníka. Tento dodavatel to posílá přes PPL.¨Druhý dodavatel toto neumožňuje.(standart)Zboží teda objednám a následně přepošlu. Toto ale musím odeslat přes Českou poštu.Teď jde o to, jak to nastavit v administraci. Vidím to takto.Kategorie - Mobilní telefony - Satelity atd - Přepravce PPL - Hry - Herní konzole atd - Přepravce Česká poštaMožná to někdo z Vás má ošetřené. Díky všem za případnou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Jak bys dopravoval objednávku, když si zákazník koupí mobil + herní konzoli v jedné objednávce? Přijdou mu 2 zásilky (1 od dodavatele a jedna od tebe)? Jestli s touhle variantou nepočítáš, tak by to mělo jít takhle:nastavit dopravu podle váhy (2 váhové limity, třeba 0-1000 a 1001-10000 kg) a ke každému limitu přiřadit dopravce (0-1000 Pošta, 1001-10000 PPL) a u jednotlivých položek doplnit váhu (zboží bude buďto vážit 1 nebo 1002 kg a podle toho se mu přiřadí dopravce). Tzn. když si zákazník objedná víc položek z jedné váhové kategorie, dopravce bude pořád stejný (pokud si jich neobjedná víc než 1000). Ale pořád to neřeší případ, kdy si jeden zákazník objedná mobil+herní konzoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 Hmm to mě nenapadlo. Musím to vyšpekulovat, Bude to boj. Ale tvůj nápad je zajímavý.Díky za typ. Jdu vymyslet něco smysluplného. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts