milosz8 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 (edited) Cześć, kupiłem Blog dla prestashop i chcę go dodać na górny pasek gdzie mam 4 kategorie produktów. Proszę o pomoc bo na razie wyświetla mi go na dole strony po lewej jak wejdę w produkty. Edited November 19, 2018 by milosz8 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Podajesz za mało informacji żeby można było konkretnie odpowiedzieć. Generalnie górny pasek to moduł menu i w jego konfiguracji możesz umieścić co tylko chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 (edited) Najprawdopodobniej chodzi o konfigurację menu w zakładce moduły -> menu : konfiguruj. Edited November 20, 2018 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosz8 Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 tak, proszę o podpowiedź jak dodać do modułu menu ten blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Jeśli chodzi o dodanie linku do bloga: 1) przechodzimy do zakładki moduły > wybrane, 2) szukamy: menu główne i konfigurujemy, 3) w dolnej części wprowadzamy etykietę o nazwie, np. "Blog" i link do bloga, 4) zapisujemy, 5) po zapisaniu - w górnej części ekranu, w prawym oknie pojawi się się link "Blog", w sekcji "Linki górnego menu", 6) Zaznaczamy blog i klikamy dodaj, dzięki czemu nasz link pojawi się w lewym oknie. Zapisujemy i nowy link powinien być już widoczny w menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosz8 Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 Dziękuję, działa Pozdrawiam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts