Tumicek Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Zdravím Vás všechny a chci se Vás zeptat na konfiguraci tohoto modulu.Mám ho sice v eshopu nainstalovaný, ale nějak jsem se zasekl s nastavením.Přikládám soubor, který chci použít. blockpselivezilla.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
armur Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Mám to nainstalovaný už dlouho je třeba si stáhnout LiveZilla Server Admin a clienta nainstalovat do PC a vygenerovat kód v LiveZilla Server Admin který zápíšeš do nastavení modulu. Spustíš a nastavíš clienta a mělo by to chodit zjednodušeně. Návod podrobný není .Mám to zde http://www.prestashop131cz.bazarhudebnin.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Ok jdu na to a řeknu ti jak to šlape Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ještě jsem to extra neprohledával ale kde změním úvodní větu která je samozřejmě v angličtině?Toto vyřešeno, Admin server ... odpověd je v sekci help ( v klientu to nelze !! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts