illhexapod Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Zdravím, možná je to moje blbost nebo nevšímavost ale nevím už kudy kam.....nainstaloval jsem navigační lištu Wiznav v2.0.1, vše všude funguje tak jak má do té doby, dokud nezapnu Přátelské URL.... Poté co vlezu do detailu jakéhokoli zboží, navigace zmizí a celé se to rozhodí viz příloha...nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím poraďte. Verze PS je 1.3.6.0 !náhled chybyDíky za záchranu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Zdravím, možná je to moje blbost nebo nevšímavost ale nevím už kudy kam.....nainstaloval jsem navigační lištu Wiznav v2.0.1, vše všude funguje tak jak má do té doby, dokud nezapnu Přátelské URL.... Poté co vlezu do detailu jakéhokoli zboží, navigace zmizí a celé se to rozhodí viz příloha...nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím poraďte. Verze PS je 1.3.6.0 !náhled chybyDíky za záchranu!!!! a co soubor .htaccess , maš ho upravenej podle fora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 hehm ... podle fora ? předpokládám, že to bude ta chyba, s .htaccess jsem nic nedělal. naveď mě prosím.thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 hehm ... podle fora ? předpokládám, že to bude ta chyba, s .htaccess jsem nic nedělal. naveď mě prosím.thx jako nechces to jestě hodit na server ? :cheese: stači projít bud české forum, nebo dát HLEDAT, nebo mi napiš Pm a ja ti to za dohodnutou cenu hodim na FTP .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts