hurtech Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Öncelikle uzun yıllar osc ve tarzı eticaret yazılımlarıyla uğraşmış biri olarak bu tarz platformlarda Türk yazılımcı kardeşlerimi görmek beni mutlu etti. Prestashopa yani başlamış biri olarak bana açık kaynak kodlu tema bulabileceğim adres yazabilirseniz memnun olurum. Zira günümüzde açık kaynak kod ve warez karışmış durumda. Birde gözde die bir arkadaşımızın ücretsiz dağıttığı bir tema elime geçti. Bunu üzerinde oynayıp değişiklikler yapsam yasal bir sıkıntı doğururmu? Teşekkürederim.İlk mesajım olduğu için böle bir başlık yazdım. Sebebini bende bilmiorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 o temayı editlersen sorun olacağını sanmıyorum ama kendisine sormanda fayda var kardeş.prestashop temalarını genelde içersinde hazır olarak gelen temayı editleyerek yapıyoruz. ing forumda çok sayıda tema bulabilirsin.http://www.prestasource.info/prestashop/ucretsiz-temalar/burdada bazı ücretsiz temalrı listelemiştim.kolay gelsin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurtech Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 saol safa sanırım Türkçe forumda senden başka kimse yok zira konulara bakıorum hep sen online ve yardımsın. Tebriklar arkadaşım. Kolaygelsiin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts