ada2113 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Sal all,Am o problema foarte grava cu site-ul meu. La cateva produse am adaugat 2 atribute, insa i-mi dispare butonul de "adauga in cos" din blocul de pe pagina produsului.Stie cineva cum pot sa fac sa-mi apara si cele 2 atribute si butonul de "adauga in cos"Va multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 trimite un link sa vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Aici am rezolvat problema... cand adaugam 2 atribute, din grupuri diferite, era cpactic cantitate 0 .. si de-asta nu-mi aparea butonul de "cumpara acum".. Deci problema este rezolvata..Mai am insa o problema...nu stiu cum sa adaug un buton de "back" in pagina produsului Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 nu apare sus deasupra produselor unde se afla momentan pagina, ca de acolo te duce direct de unde a plecat sau chiar la "acasa" sau "home" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Ba da...deacord..insa poate multi nu vad sa dea acolo...eu as vrea sa adaug sub descrierea produsului butonul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 back de pe pagina produsului inapoi in categorie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts